Follow us

Το ζευγάρι αποχώρησε από το τρίτο live του DWTS, η απίστευτη ένταση μεταξύ των κριτών & όλα τα νέα

Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του Χρήστου Μάστορα στη γιαγιά του: "Θα έδινα τα πάντα για μία τελευταία ζεστή κουβέντα", το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη για την κόντρα Τσαλίκη-Γκουντάρα, ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκαλύπτει το μεγάλο του λάθος & το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή στο τρίτο live του DWTS.

MissBloom TEAM
yupiii

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο τρίτο live;

Το ζευγάρι αποχώρησε από το τρίτο live του DWTS, η απίστευτη ένταση μεταξύ των κριτών & όλα τα νέα

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το τρίτο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χωρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή, το DWTS χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το τρίτο live;

dwts

Το τρίτο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR.

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διοαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Απίστευτη ένταση μεταξύ της Μαρίνας Λαμπροπούλου & του Στέφανου Δημουλά - Τι συνέβη;

Σε μια απίστευτη διαφωνία on air προχώρησαν στο τρίτο live του show χορού στο STAR ο Στέφανος Δημουλάς και η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Οι δυο κριτές με αφορμή την εμφάνιση της Μαριάννας Γεωργαντή διαφώνησαν έντονα πετώντας ατάκες-φωτιά ο ένας για τον άλλον.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου υποστήριξε πως η χορογραφία δεν ήταν στα μέτρα της Μαριάννας Γεωργαντή και πως δεν βοήθησε τη διαγωνιζόμενη, καθώς δεν αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του Χρήστου Μάστορα στη γιαγιά του: "Θα έδινα τα πάντα για μία τελευταία ζεστή κουβέντα"

Χρήστος Μάστορας

Με μία εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία βρίσκεται αντιμέτωπος ο Χρήστος Μάστορας αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του. Ο frontman των "Μελισσών" δεν είχε κρύψει ποτέ το ιδιαίτερο συναισθηματικό τους δέσιμο, και θέλησε να εκφράσει δημόσια τη θλίψη του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη για την κόντρα Τσαλίκη-Γκουντάρα: "Είμαι με το στρατόπεδο του.."

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η κάμερα της εκπομπής "Τι λες τώρα" τρύπωσε στα παρασκήνια του "J2US" και μίλησε μαζί τους για όλα όσα διαδραμτίστηκαν στο λαμπερό show, και όχι μόνο. Ο δημοσιγράφος Αρτ συνάντησε τον Χάρη Βαρθακούρη και του ζήτησε τη γνώμη του για την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο γνωστός τραγουδιστής αλλά και πρώην παρουσιαστής του "Big Brother" πήρε θέση πάνω στο ζήτημα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: "Ίσως αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία…"

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βάζει φρένο στις συζητήσεις για τον χωρισμό του | 'Με τη Βανέσα έχουμε τις καλύτερες σχέσεις'

Στο "Καλύτερα δε Γίνεται" και τη Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Παπαζήσης και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή και τον γιο του.

"Δεν ξέρω αν έχω εξάρτηση από την δουλειά μου αλλά κι αν έχω, δεν θα το ήθελα. Στην Ελλάδα το να είσαι σε αυτήν την δουλειά λειτουργία σαν εξάρτηση κι ότι πρέπει συνέχεια να είσαι σε μια εγρήγορση χειμώνα καλοκαίρι για να είσαι στην πρώτη γραμμή. Εγώ αποφάσισα ότι δεν θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή, απλά στην γραμμή" είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Ίσως αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κυνηγήσω, το μυαλό μου ήταν να περνάω καλά… Αν δεν έχεις να διαλέξεις καλά πράγματα, τι να διαλέξεις από έναν κουβά χάλια; Πλέον μου έρχονται καλά πράγματα κι έχω πλέον την πολυτέλεια να διαλέξω".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ