Follow us

Κόνυ Μεταξά | Η αιχμηρή ανάρτησή της για τον Τάσο Ξιαρχό

"Ευθύνομαι για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς".

MissBloom TEAM
Κόνι Μεταξά

Θέση σχετικά με τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό κλήθηκε να πάρει η Κόνι Μεταξά, από τους διαδικτυακούς της ακολούθους που έσπευσαν να τη ρωτήσουν την άποψή της για το επίμαχο θέμα.

Να σου θυμίσουμε ότι ο χορογράφος και χορευτής σε πρόσφατο Instagram story του σχολίασε αρνητικά την στιλιστική επιλογή μιας κοπέλας, την οποία συσχέτισε με τα κιλά της. Το εν λόγω βίντεο δεν άργησε να γίνει viral στα social media με τους χρήστες να τον κατακρίνουν για body shaming.

Το επίμαχο βίντεο

Loading...

Τι απάντησε λοιπόν η Κόνι Μεταξά;

Η τραγουδίστρια που στο παρελθόν είχε πολύ στενή σχέση μαζί του, φαίνεται πως έχει πια απομακρυνθεί, κάτι που θέλησε να αποκαλύψει μέσα από τα stories της.

Δεν ευθύνομαι για τις μ@@@@ των άλλων. Ευθύνομαι για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς", έγραψε στα stories της με έντονο ύφος.

Κόνυ Μεταξά | Η αιχμηρή ανάρτησή της για τον Τάσο Ξιαρχό

Αρκετός κόσμος ενοχλήθηκε από τις πρόσφατες αναρτήσεις του Τάσου Ξιάρχου. Στο σύντομο βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο γνωστός χορευτής φαίνεται να σχολιάζει αρνητικά τα ρούχα μίας κοπέλας, εξαιτίας των κιλών της. Γρήγορα, το βίντεο έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα με τον κόσμο να εξαπωλύει τα πυρά του προς τον Τάσο. Ο ίδιος έδωσε δημόσια τις απαντήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε ειλικρινή, όπως τη χαρακτήρισε, συγγνώμη από τη νεαρή κοπέλα, ενώ απέδωσε το συμβάν στον αυθορμητισμό του. Δεν ξέχασε να αφήσει ένα μήνυμα στους επικριτές του, τους λεγόμενους " δικαστές" πίσω από τις οθόνες.

Αναλυτικότερα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε: "Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ