Ο Άκης Πετρετζίκης στις πρώτες δηλώσεις για τον γάμο και τον ερχομό του παιδιού του

Ο Άκης Πετρετζίκης σε μια εφ' όλης συνέντευξη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στο "Happy Day” και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης και για πρώτη φορά μίλησε για τη σύζυγό του, αλλά και τον ερχομό του γιου του.

Αρχικά μιλώντας για τον γιο του, είπε: "H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα".

Για το τι βρήκε στη σύζυγό του και προχώρησε στη δημιουργία οικογένειας είπε: "Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν έχει κάτι περίεργο… Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. Πάνω στον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν από πίσω μαγαζιά… είναι εταιρεία, κάνει κακό στην εταιρεία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags