Follow us

Kate Middleton | O γλυκός τρόπος με τον οποίο έφερε τη Meghan και τη βασίλισσα πιο κοντά στην τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θέλησε να λύσει μια μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στον Harry, τη Meghan και τη βασιλική οικογένεια.

MissBloom TEAM
Kate Middleton, William Splash News/ Ideal Image

Η Kate Middleton έχει προσπαθήσει να μείνει εκτός της μεγάλης κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry, τη Meghan Markle και τη βασιλική οικογένεια. Παρά το όσα είπε η δούκισσα του Sussex στην διάσημη συνέντευξή της στην Oprha Winfrey για τη σύζυγό του πρίγκιπα William, η δούκισσα του Cambridge επέλεξε να μην σχολιάσει τίποτα, δείχνοντας ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στις φήμες.

Στην πραγματικότητα, όμως, η Kate πάντα ακολουθούσε την τακτική της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία λύνει τις διαφωνίες και τα προβλήματα με διακριτικό τρόπο και χωρίς ποτέ να μιλάει δημόσια για αυτό.

Πριν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίσουν από την Αγγλία, είχαν κάνει μια τελευταία δημόσια εμφάνιση με την βασιλική οικογένεια στο Westminster Abbey με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας. Τότε το ζευγάρι που είχε παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα δεν βρισκόταν στο πρόγραμμα μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αντίθετα, οδηγήθηκαν στις θέσεις τους -όπως κάθε νάλλος επισκέπτης- χωρίς να συνοδέψουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ