Follow us

"Δεν με καλύπτει η συγγνώμη του" | Η απάντηση της γυναίκας που υπέστη bullying για τα κιλά της στον Τάσο Ξιαρχό (vid)

Η 30χρονη Μαίρη απαντά: "Δεν το δέχομαι από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί μια τόσο άσχημη κατάσταση για τις προτιμήσεις του. Γιατί το θύμα να γίνει θύτης;"

MissBloom TEAM
Τάσος Ξιαρχο NDP

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 μίλησε η 30χρονη Μαίρη, η γυναίκα που από το βράδυ της Κυριακ'ης (31/10) έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media λόγω του bullying που δέχθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό.

Συγκεκειμένα, ο χορογράφος βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με εκείνη, όταν χωρίς να ζητήσει την άδειά της, την ανέβασε στα stories του λέγοντας πώς εξαιτίας των κιλών της δεν θα έπρεπε να φορά μπλούζα με οριζόντιες ρίγες.

Τι απαντά η 30χρονη Μαίρη;

"Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Έτυχε ο άνθρωπο να πιει το ποτό του με μία κοπέλα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα πως με κατέγραφε. Η κοπέλα που ήμασταν μαζί, ήξερε ποιος είναι. Και κάποια στιγμή τη ρώτησα ποιος ήταν ο άνθρωπος που ασχολούνταν όλοι μαζί του. Και μπήκαμε στο Instagram και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Εντάξει, δεν αισθάνθηκα και πολύ άνετα γιατί είδα πως έχει και μισό εκατομμύριο followers.

Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Και ήταν και μια κοπέλα μαζί του, που είχε μια ιδιαίτερα έντονη συμπεφιφορά, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… Προφανώς ήταν κοροϊδία.

Δεν μιλήσαμε μεταξύ μας. Δεν είμαστε φίλοι με τον άνθρωπο. Απλώς, αφότου είχε ανεβάσει το βίντεο, το οποίο προφανώς το βρήκε πολύ αστείο, με την άλλη κοπέλα έκαναν κάτι σπασμωδικές κινήσεις και νόμιζα πως κάτι έπαθαν. Και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά. Και μου απάντησε όλα καλά, απλώς χορεύουμε.

Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα, να πει σ'εμένα ένα συγγνώμη. Συγγνώμη που γελάω, δεν προσπαθώ να δώσω λιγότερο βάρος στην κατάσταση, αλλά είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό δεν είναι μόνο απαράδεκτο, αλλά κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν".

Δεν το δέχομαι από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί μια τόσο άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις του, έχει ζήσει στο εξωτερικό. Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν το δέχομαι για κανέναν λόγο, δεν έχει νόημα. Κοίταξε λίγο στον καθρέπτη την καμπούρα σου και άσε τον άλλο στην ησυχία του.

"Δεν με καλύπτει η συγγνώμη του" | Η απάντηση της γυναίκας που υπέστη bullying για τα κιλά της στον Τάσο Ξιαρχό (vid)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ