Follow us

Ναταλία Τσαλίκη | "Υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή που δεν είναι εν ζωή"

Ο γάμος με τον Γιάννη Μπέζο, η δημιουργία οικογένειας και το bullying σε νεαρή ηλικία.

MissBloom TEAM
Ναταλία Τσαλίκη NDP

Στον Άρη Καββατζίκη και την εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός που σπάνια παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο.

Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση. (...) Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο. Για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να κρατηθώ από τον σύντροφό μου ή από το παιδί μου".

Ακόμη, αποκάλυψε πρώτη φορά πως έχει και εκείνη δεχθεί bullying στο επαγγελματικό της περιβάλλον, σε πολύ νεαρή ηλικία, από πρωταγωνιστή που δεν είναι πια εν ζωή.

Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying, να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει".

Ναταλία Τσαλίκη | "Υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή που δεν είναι εν ζωή"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ