Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έχασε 14 κιλά | Ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ένας καλός συνεργάτης από το παρελθόν και φίλος της Ελένης Μενεγάη βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της. Ο λόγος για τον Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος εμφανίστηκε στη στήλη της μαγειρικής, εντυπωσιάζοντας την παρουσιάστρια.

Ο λόγος ήταν η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει χάσει περίπου 14 με 15 κιλά από την τελευταία συνάντηση του με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Βασίλης Καλλίδης μάλιστα αποκάλυψε πως πλέον έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με την παρουσιάστρια να του λέει εντυπωσιασμένη "Στο είπα και όταν σε είδα! Βασίλη μου, έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ δηλαδή έχω να σε δω δύο με τρία χρόνια, πραγματικά έχεις αδυνατίσει έχεις πολύ μεγάλη αλλαγή… Τι κάνεις; Τι έχεις αλλάξει;"

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Καλλίδης "Έχω κάνει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά του… Κοιμάμαι λίγο παραπάνω, αδυνάτισα γιατί τρώω. Τι σημαίνει αυτό; Τρώω σωστά, τρώω τρία γεύματα και ενδιάμεσα κάτι και τρώω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, μία το βράδυ αλλά υγιεινό… Αδυνάτισα γιατί τρώω Ελένη μου υγιεινά".

Δες εδώ το απόσπασμα