Follow us

Βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό στο Tik Tok | "Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω"

Ο χορογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok.

tasos xiarcho NDP Photo Agency

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok έδωσε σημεία ζωής ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πατέρας του, ο οποίος τον έψαχνε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, όπου και αναμένεται να φτάσει σύντομα ο χορογράφος.

Ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ένα βίντεο με κείμενο που αποκαλύπτει πως ήθελε να αυτοκτονήσει μετά τις αντιδράσεις και τα σχόλια που δέχτηκε για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της. Να σημειωθεί πως ο χορογράφος κατέβασε σχεδόν αμέσως το εν λόγω βίντεο, που πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ του.

Συγκεκριμένα, ο χορογράφος έγραψε "Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ