Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Ζυγίζεται και μας δείχνει πόσα κιλά είναι - Πόσα θέλει να χάσει ακόμη

Αποκαλύπτει πόσο ζύγιζε πριν, αλλά και μετά την εγκυμοσύνη.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα NDP

Ότι η Χριστίνα Μπόμπα αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής, τρέφεται ισορροπημένα και γυμνάζεται, είναι κάτι που δεν αποτελεί μυστικό, καθώς έχει μιλήσει πολλές φορές σχετικά με το lifestyle που επιλέγει να ακολουθεί.

Η νέα μαμά λοιπόν αποφάσισε να κάνει και μια νέα αρχή μετά την εγκυμοσύνη της, ξεκινώντας διατροφή και γυμναστική, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η 33χρονη influencer το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου ζυγίστηκε και μας έδειξε τα κιλά της.

Χριστίνα Μπόμπα | Παιχνίδια στο κρεβάτι με τις δίδυμες κόρες της (pics,vid)

Τώρα λοιπόν ζυγίζει 70,7 και θέλει να χάσει 12 κιλά για να φτάσει τα 58 που ζύγιζε πριν την έναρξη του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Χριστίνα Μπόμπα | Ζυγίζεται και μας δείχνει πόσα κιλά είναι - Πόσα θέλει να χάσει ακόμη

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη που τον περασμένο Ιούνιο έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, είχε πει σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση στο περιοδικό Down Town:

Η απόφαση της εξωσωματικής για εμάς ήρθε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εμάς και πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του δύσκολο δρόμο.

Θεωρώ πως αυτές οι ιστορίες είναι πολύ σημαντικό να μοιράζονται – και για να ξέρουμε όσοι το περνάμε πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά και επειδή ακόμα και στο 2021 αυτά τα θέματα μπορεί να θεωρούνται από κάποιους ταμπού, πράγμα το οποίο δεν καταλαβαίνω καθόλου.

Μόλις ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη, και επειδή υπήρχε μια αναφορά στη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, έλαβα πάρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που προσπαθούσαν να κάνουν μωρό και θεωρούσαν ταμπού το να μην μπορούν να τα καταφέρουν.

Εγώ, πάντως, θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες που το θέλουν πολύ να συνεχίσουν να προσπαθούν και να τολμούν να δοκιμάζουν όλες τις μεθόδους που υπάρχουν. Είτε μιλάμε για υποβοηθούμενη γονιμοποίηση, όπως και η εξωσωματική, είτε μιλάμε για υιοθεσία, που και εκεί βέβαια υπάρχουν τεράστιες διαδικασίες για να τα καταφέρεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ