Ελένη Μενεγάκη | Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη και η έντονη αδιαθεσία της

"Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Με το θέμα του αυτισμού στα παιδιά ασχολήθηκε η εκπομπή "Ελένη" το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου. Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια περισσότερο προσωπική αποκάλυψη, αναφερόμενη στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του Mega για τη συμβουλή που της είχε δώσει ο γυναικολόγος της:

"Εγώ θυμάμαι όταν πρωτοείχα μείνει είχα μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν να μην αρχίσω να διαβάζω. Τότε, πριν 20 χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ το ίντερνετ. Είχα πάει και είχα αγοράσει ότι βιβλίο εγκυμοσύνης υπήρχε, τα πήρα όλα. Το έκανα ενώ ο γιατρός μου είπε να μην το κάνv.

Μου λέει "Μην το κάνεις γιατί με όλα αυτά θα τρελαθείς και θα αρχίσεις να αγωνιάς χωρίς λόγο. Εμείς είμαστε εδώ, είναι δουλειά μας, μην αγχώνεσαι. Αν θες να πάρεις να δεις ένα χαλαρό βιβλίο εγκυμοσύνης αλλά μέχρι εκεί. Μην αρχίσεις και ψάχνεις. Είχε δίκιο τελικά".

Ελένη Μενεγάκη | Η εξομολόγηση για την πρώτη της εγκυμοσύνη και η έντονη αδιαθεσία της

Λίγο αργότερα και πριν το φινάλε της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Έτσι, την ώρα της μαγειρικής είπε: "Ρε παιδιά, κανέναν που να ξεματιάζει ξέρετε; Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Δεν αντέχω. Έρχομαι μια χαρά και φεύγω χάλια. Ο σβέρκος μου, το κεφάλι μου, τα πάντα μου πονάνε. Καλέ ρίξτε κανένα ξεμάτιασμα σας παρακαλώ πολύ! Εδώ στο Mega έχουμε κανέναν να ξεματιάζει;"!