Follow us

Τα δίδυμα συνοδεύουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο στη Σύνοδο Κορυφής COP26

MissBloom TEAM
ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είναι μεταξύ των προσκεκλημένων στην κρίσιμη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα (COP26). Τον συνοδεύουν τα εξάχρονα δίδυμα παιδιά του, η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και ο πρίγκιπας Ζακ. Προτού φτάσουν στην Γκλασκώβη η βασιλική οικογένεια του Μονακό επισκέφθηκε και είχε μια διασκεδαστική μέρα στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο "Europa-Park" στο Rust στην Γερμανία. Σε ένα γλυκό βίντεο που δημοσίευσε το παλάτι του Μονακό στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η Γκαμπριέλα και ο Ζακ φαίνονται να χαμογελούν καθώς παρακολουθούσαν τις παρελάσεις και επισκέπτονταν τα αξιοθέατα του πάρκου.

Σημειωτέον τα δίδυμα, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στην Ιρλανδία τον περασμένο μήνα.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE ο Αλβέρτος αποκάλυψε ότι "δεν ήθελε να τα αφήσει μόνα τους στο πριγκιπάτο". Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα που γίνονται 7 ετών στις 10 Δεκεμβρίου, "έχουν τη δική τους ατζέντα... επισκέψεις σε μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος".

Αναμένει την απόφαση των γιατρών να επιτρέψουν την επιστροφή της Σαρλίν στο Μονακό και ελπίζει να γίνει πριν την Εθνική Ημέρα της χώρας, στις 19 Νοεμβρίου.

Ακόμα ελπίζει να μπορέσουν μαζί να επισκεφθούν στις 13 Νοεμβρίου την διεθνή πολιτιστική έκθεση "World Expo" στο Ντουμπάι, αλλά παραδέχτηκε: "Θα πάρουμε αυτή την απόφαση την τελευταία στιγμή".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ