Follow us

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, η Σάσα Σταμάτη μιλά για τη Μαρία Μπακοδήμου & όλα τα νέα

Αποχώρηση έκπληξη στο GNTM – Εκτός ένα από τα φαβορί, δέχεται "απειλές" η Κυβέλη, ο Ναπολέων εναντίον του Κωνσταντίνου & η Μαρία Κορινθίου μιλά για τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις: "Φοράω σταυρό, θα κατακριθώ και γι' αυτό επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ".

MissBloom TEAM
yupiii

GNTM | Δέχεται "απειλές" η Κυβέλη – Όσα αποκάλυψε

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, η Σάσα Σταμάτη μιλά για τη Μαρία Μπακοδήμου & όλα τα νέα

Κατά τη διάρκεια του GNTM της Τρίτης, η Κυβέλη είχε διάθεση για αποκαλύψεις.

Η νεαρή παίκτρια ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι έπρεπε να σκεφτεί σε ποιους θα δώσει τα μειονεκτήματα. Ωστόσο η παρέα της, μεταξύ αυτών είναι η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, ο Στυλιανός και η Μαρία, της τόνισε ότι αν τους δυσκολέψει θα υπάρξουν συνέπειες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ναπολέων VS Κωνσταντίνος: "Με υποβιβάζει για να μην κερδίσω

GNTM

Κατά τη διάρκεια του GNTM της Τρίτης, ο Ναπολέων δεν "μάσησε" τα λόγια του και έριξε τα "πυρά" του στον Κωνσταντίνο. Ο δεύτερος δεν αντέδρασε καλά στο γεγονός ότι η Κυβέλη του έδωσε ένα μειονέκτημα στη δοκιμασία, εκνευρίζοντας ορισμένους από τους συμπαίκτες του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Αποχώρηση έκπληξη – Εκτός ένα από τα φαβορί

gntm

Έντεκα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να κρεμαστούν από μια ημισέλινο και να ποζάρουν στον αέρα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σάσα Σταμάτη για τη Μαρία Μπακοδήμου: "Αδικεί τον εαυτό της με αυτά που κάνει"

Καταπέλτης η Σάσα Σταμάτη για Βανδή - Νικολαΐδη: "Πήρα λίγο χρόνο για να γράψω αυτό εδώ το κατεβατό με χέρια που τρέμουν"

H κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" συνάντησε τη Σάσα Σταμάτη αλλά και τον Θάνο Πετρέλη. Οι συμμετέχοντες του "J2US" σχολίασαν τις κινήσεις της κριτικής επιτροπής του λαμπερού show, και ειδικά το μηδενικό της Μαρίας Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη που έκανε εντύπωση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου - Θα κάνουν θρησκευτικό γάμο;

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος". Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραχώρησε μία συνέντευξη, από την οποία θα ήταν αδύνατον να λείπουν αναφορές στον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Ύδρα με πολιτικό γάμο ενώ κράτησαν τη στιγμή αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαρία Κορινθίου για τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις: "Φοράω σταυρό, θα κατακριθώ και γι' αυτό επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ"

Αιβάζης Κορινθίου

Η Μαρία Κορνθίου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". H πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό οδήγησε την εκπομπή να ξεκινήσει διαφορετικά. Μέσα από τα backstage, ο αγαπημένος παρουσιαστής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηθοποιό, της έστειλε τα περαστικά του, ενώ θέλησε να ενημερωθεί για την κατάσταση όλης της οικογένειας.

"Είμαστε καλά, το περνάμε όλοι μαζί και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του" του απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ