Follow us

Τζωρτζέλα Κόσιαβα | Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Όσα μοιράστηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

MissBloom TEAM
Τζωρτζέλα Κώσιαβα

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την οικογένεια της Τζωρτζέλα Κόσιαβα, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Open στον αέρα της εκπομπής της, η μητέρα του συζύγου της πέθανε στις 28 Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, πρόκειται για την ημέρα που είχε τα γενέθλιά της η κόρη τους, Μαρκέλλα.

"Αυτή η εκπομπή σήμερα είναι πολύ περίεργη για εμένα, γιατί η 28η Οκτωβρίου, που έχει γενέθλια η κόρη μου, την ίδια ακριβώς μέρα, που είχαμε χαρά, έφυγε από την ζωή η πεθερά μου.

Πάντα, όταν επέστρεφα στο σπίτι, την ρωτούσα τα πάντα για την εκπομπή: "Πως σου φάνηκε, σου άρεσε το θέμα; Πώς ήμασταν και πολλά άλλα." Πάντοτε οι παρατηρήσεις της ήταν σωστές. Έφυγε μια γυναίκα πολύ σημαντική για εμένα στην ζωή μου, που μεγάλωσε το παιδί μου, γιατί έλειπα ώρες ατελείωτες για βιοποριστικούς λόγους, όχι για λόγους καριέρας.

Είναι πολύ μεγάλο το κενό και η θλίψη στην οικογένειά μας και νιώθω πάρα πολύ περίεργα, γιατί ήταν μια γυναίκα γενναιόδωρη, που είχε μόνο αγάπη και καλοσύνη μέσα της. Μέσα από τις πράξεις της, έδινε στους ανθρώπους που αγαπούσε, αλλά και στους συνανθρώπους της. Ήθελα να το πω αυτό, γιατί ήταν πολύ περίεργη για εμένα η εκπομπή σήμερα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ