Follow us

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και η εξόρμηση στο Ναύπλιο (vid)

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους.

MissBloom TEAM
Μπισμπίκης Βανδή Instagram

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο η Δέσποινα Βανδή, που πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσαν με τον πρώην σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη, το διαζύγιό τους.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Έκαναν μαζί διακοπές το καλοκαίρι που μας πέρασε;

Μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, του Γιώργου και της Μελίνας, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Τα δημοσιεύματα τώρα λοιπόν τη θέλουν σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές σε κοινές εξόδους, όπως η εμφάνισή τους σε ένα κουτούκι στα Εξάρχεια και σε γνωστό κρητικό κέντρο στο Μοσχάτο.

Η star και ο πρωταγωνιστής της σειράς "Κομμάντα και Δράκοι" έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή τα media.

Το πρωί της Τρίτης 2/11 λοιπόν, η κάμερα του "Πρωινού" και ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", με εκείνη ωστόσο να μην θέλει να κάνει κάποια δήλωση.

Όπως είπε αργότερα ο δημοσιογράφος, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, για αυτό και οι περισσότεροι έξοδοί τους πραγματοποιούνται εκεί. Οι δυο τους λοιπόν πριν από 1,5 μήνα πήγαν μαζί εκδρομή στο Ναύπλιο και ήταν πολύ διαχυτικοί, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν είχαν κάνει το καλοκαίρι μαζί διακοπές στη Βόρεια Εύβοια όπως είχε γραφτεί.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε ότι η γνωριμία τους έγινε στην Κρήτη, όταν ο ηθοποιός ήταν εκεί για τα γυρίσματα της σειράς "Κομμάντα και Δράκοι" και η τραγουδίστρια για την τότε εκπoμπή της "My Greece".

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και η εξόρμηση στο Ναύπλιο (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ