Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η κομψή περούκα από φυσικά μαλλιά που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας

Το look που την έκανε να νιώσει αυτοπεποίθηση

MissBloom TEAM
Παλιοσπύρου

Την πρώτη της κοσμική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου το βράδυ της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου όταν έδωσε το παρών στην επίδειξη του Τάσου Μητρόπουλου στο πλαίσιο της 29ης AΧDW.

Η 35χρονη παρακολούθησε το show μαζί με τους φίλους της, ενώ απόλαυσε και την Αννίτα Ναθαναήλ με την κόρη της Τερέζα, επί catwalk. Να σου θυμίσουμε ότι οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά μετά την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα με το βιτριόλι, τον Μάιο του 2020.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η κομψή περούκα από φυσικά μαλλιά που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας
Παλιοσπύρου

Παλιοσπύρου

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η μαύρη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε είναι μια δημιουργία του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό outfit με ανοιχτό ντεκολτέ και στενή γραμμή.

Μάλιστα, η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μια κομψή περούκα από φυσικά μαλλιά σε μακρύ καρέ, που σε συνδυασμό με το ρούχο την έκανε να νιώσει αυτοπεποίθηση. Την εκτίμησή της για τους δημιουργούς της περούκας εξέφρασε και με ένα story της στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους δημιουργούς της.

"Ευχαριστώ για την υπέροχη περούκα".

παλιοσπύρου

Σε δηλώσεις της στις κάμερες, είπε σχετικά:

"Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα που άνοιξαν και έκλεισαν το show. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσσο γι΄αυτή τη δημιουργία, έχει επιμεληθεί το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παρεβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω" ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ