Follow us

Μητέρα Τάσου Ξιαρχό | "Δεν έχει περάσει ο κίνδυνος. Ήπιε περίπου 50 χάπια"

"Ξέρετε τι σημαίνει για μία μάνα να της λένε ότι θα αποτελειώσουμε τον γιο σου;"

MissBloom TEAM
Τάσος Ξιαρχό Glomex

Τη μητέρα του Τάσου Ξιαρχό φιλοξένησε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της στον Alpha, T-live. Έπειτα και από την περιπέτεια που πέρασε ο γιος της με την υγεία του καθώς κατανάλωσε πολλά χάπια επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του, αποκάλυψε όσα έζησαν τις τελευταίες ώρες και όσα της είπαν οι γιατροί.

Αρχικά, η κ. Μαρία εξήγησε:

Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα όσο χρειαστεί ακόμη. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης- από τα λίγα που μπορούσαν να μου πουν βέβαια. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, αλλά είναι των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα.

Και προσέθεσε:

Eγώ ίσως να έκανα και ένα λάθος. Εκείνη την ώρα πιο πολύ τον μάλωσα. Τότε, μου είπε να μην τον πιέζω. Μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα. Είχε στο σπίτι χάπια, λιποθύμησε σε κάποιους θάμνους, κάποια στιγμή συνήλθε. Πήρε μία φίλη του τηλέφωνο. Δεν ξέρω και πάρα πολλά. Μάλλον ο Τάσος εκεί που ήταν κρυμμένος πρέπει να είδε αυτό, τρομοκρατήθηκε και είπε σε αυτά τα δύο κορίτσια να τον πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς! Ήταν πολύ μεγάλη η ποσότητα των φαρμάκων.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι και η ίδια σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας απειλητικώνμηνυμάτων που λαμβάνει:

(...)Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολύ άσχημα. Ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ξέρετε τι σημαίνει για μία μάνα να της λένε ότι θα αποτελειώσουμε τον γιο σου; Ντροπή!

Έκανε ένα λάθος, ζητάω εγώ συγγνώμη από την κοπέλα. Χίλια συγγνώμη. Και ο Τάσος θα ζητήσει, μου είπε όταν θελήσει και όταν πρέπει, όπως μου είπε γιατί είναι πάρα πολύ εγωιστής αλλά είναι και πάρα πολύ κακό παιδί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ