Follow us

Salma Hayek | Το bullying που βίωσε από τον Harvey Weinstein, ο γάμος με δισεκατομμυριούχο και οι ρόλοι που επιλέγει στα 55 της

Η ηθοποιός μίλησε για την εποχή που ο Weinstein της ούρλιαζε ότι πρέπει να είναι πάντα όμορφη.

MissBloom TEAM
Salma Hayek Splash News/Ideal Image

Η Salma Hayek θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις συζύγους πλουσίων που κάνουν όλη μέρα ψώνια, φιλανθρωπίες και ηλιοθεραπεία με τις εξίσου πλούσιες φίλες της. Είναι, άλλωτσε, παντρεμένη με τον Francois-Henri Pinault, τον CEO της Kering, της εταιρείας πίσω από τα labels Gucci, Balnciaga και Yves Saint Laurent μεταξύ άλλων. Η ηθοποιός όχι μόνο δεν έχει αφήσει την καριέρα της αλλά εξακολουθεί να έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, όπως αποκαλύπτει στην τελευταία της αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian.

Όταν γνώρισε τον σύζυγό της, εξάλλου, στα 39 της, η Hayek ήταν ήδη διάσημη ηθοποιός με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Αντίθετα με άλλες σταρ του Hollywood που παντρεύτηκαν πολύ πλούσιους άντρες, η Salma εξακολουθεί στα 55 της να πρωταγωνιστεί σε ταινίες.”Μου αρέσει αυτό που κάνω” λέει εξηγώντας ότι πληρώνει η ίδια για τα έξοδά της: "Μερικές φορές παλεύω γιατί έχω πολλά έξοδα, αλλά μου αρέσει αυτή η αίσθηση. Με κρατάει αληθινή”.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ