Follow us

Δύσκολες ώρες για γνωστό δημοσιογράφο του Star, ο Νίκος Κουρής εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του & όλα τα νέα

Ο Σωτήρης Χατζάκης βρίσκει "συγκινητικό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή", ο Θανάσης Βισκαδουράκης δηλώνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Αν τον είχα μπροστά μου, θα τον ξάπλωνα κάτω", ο Γιάννης Αϊβάζης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: "Ακόμα παλεύω για να αναπνεύσω καλά" & ο Κώστας Τσουρός στην Ελένη Μενεγάκη - Η Φαίη, η Ναταλία, η Ελεονώρα & η απάντηση για τα προσωπικά του.

MissBloom TEAM
yupiii

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ευγενίδη - Η δήλωση του δημοσιογράφου του Star

Δύσκολες ώρες για γνωστό δημοσιογράφο του Star, ο Νίκος Κουρής εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του & όλα τα νέα

Ο Γιώργος Ευγενίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη δυσκολία αφού πριν από από λίγο διάστημα έφυγε από τη ζωή ο παππούς του. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον δημοσιογράφο του Star, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ο ίδιος εξέφρασε τη θλίψη του ενώ μίλησε με λόγια καρδιάς για τον παππού του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κώστας Τσουρός στην Ελένη Μενεγάκη - Η Φαίη, η Ναταλία, η Ελεονώρα & η απάντηση για τα προσωπικά του

Κώστας Τσουρός

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Τσουρός. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής που φέτος λέει "Mega Καλημέρα” στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε στην "Ελένη” και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία.

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του ανέφερε: "Το ότι η δουλειά με επέλεξε, τώρα το συνειδητοποίησα ακούγοντας το βίντεο της Κάλλιας. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω δημοσιογράφος. Έγιναν όλα πολύ τυχαία στη ζωή μου. Νομίζω δεν έπαιξε πολύ ρόλο η τύχη. Νομίζω ότι κι εγώ έβαλα το λιθαράκι μου”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιάννης Αϊβάζης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: "Ακόμα παλεύω για να αναπνεύσω καλά"

Γιάννης Αϊβάζης

Ο Γιάννης Αϊβάζης εμφανίστηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μοιράστηκε με τον Νίκο Χατζηνικολάου πτυχές από τη μάχη που έδωσε απέναντι στον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις μέρες της νοσηλείας του, έστειλε το δικό του μήνυμα στους πολίτες, αλλά και στην οικογενειά του που νοσεί και πλέον και εκείνη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Κουρής εξομολογείται για την περιπέτεια της υγείας του: "Είναι ένα κουίζ η ζωή μου σε καθημερινή βάση"

Νίκος Κουρής

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Νίκος Κούρης για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega στο πρόβλημα υγείας με τον διαβήτη που αντιμετωπίζει από μικρό παιδί.

"Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Ήμουν πολύ παιδευτικός και με τους άλλους και με εμένα. Έχει αλλάξει η επικοινωνία μου με τους ανθρώπους και η σχέση μου με τη ζωή και με την καθημερινότητα και πόση όρεξη έχω να ζήσω που παλιά δεν είχα” ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και εξομολογήθηκε πως όλο αυτό συνέβαινε γιατί: "Είχα τον διαβήτη. Είχα τις δυσκολίες του διαβήτη. Είχα και τον χαρακτήρα μου”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης για τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Αν τον είχα μπροστά μου, θα τον ξάπλωνα κάτω"

Πέτρος Φιλιππίδης

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα” και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor και τη Φάρμα, τον εμβολιασμό και τις τοποθετήσεις του Γρηγόρη Πετράκου και φυσικά για το ελληνικό #MeToo και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μιλώντας για τα ριάλιτι επιβίωσης ο Θανάσης Βισκαδουράκης υποστήριξε πως του είχε προταθεί παλιότερα να συμμετάσχει στο Survivor αλλά απέρριψε την πρόταση καθώς η σύζυγός του ήταν έγκυος κι ήθελε να μείνει στο πλευρό της. Ο αγαπημένος ηθοποιός σημείωσε πως πέρυσι είχε συμφωνήσει να είναι στη Φάρμα. Είχε κάνει μάλιστα και την τελική φωτογράφηση, ωστόσο τελευταία στιγμή δεν τα κατάφερε να μπει στο αγροτικό ριάλιτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σωτήρης Χατζάκης: "Βρίσκω συγκινητικό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή"

Δημήτρης Λιγνάδης

Συνέντευξη στην κάμερα του "Love It” παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει μια παράσταση στις φυλακές της Τρίπολης. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Αρχικά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: "Θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε. Όταν πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος εγώ δεν αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι θλίψη για τα θύματά του και για τον ίδιο. Δεν χαίρομαι σαν ένας σαδιστής ο οποίος χαίρεται, αυτά είναι μικρά συναισθήματα. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο και εκεί μέσα, μπράβο του, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό. Θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές έτσι ώστε να μην είναι τα ισόβια 15 χρόνια και να βγαίνει σε 7 χρόνια".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ