Follow us

Τάσος Ξιαρχό | Η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram

Μερικές ημέρες μετά το επίμαχο βίντεο.

MissBloom TEAM
Τάσος Ξιαρχό NDP

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο κάνει body shaming σχόλια σε μια γυναίκα για τα κιλά της, απέχει τις τελευταίες δύο μέρες από τα social media.

#CancelCulture | Τα περιστατικά της κουλτούρας της ακύρωσης στην ελληνική πραγματικότητα

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε, όχι να κάνει κάποια νέα ανάρτηση στο προφίλ του, αλλά να σβήσει όλες του τις προηγούμενες δημοσιεύσεις και να αφήσει μόνο την τελευταία. Πρόκειται για μια χορογραφία, στην οποία έχει μάλιστα απενεργοποιήσει τα σχόλια.

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Η μητέρα του χορογράφου είπε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα όσο χρειαστεί ακόμη. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης- από τα λίγα που μπορούσαν να μου πουν βέβαια. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, αλλά είναι των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα.

Και προσέθεσε:

Eγώ ίσως να έκανα και ένα λάθος. Εκείνη την ώρα πιο πολύ τον μάλωσα. Τότε, μου είπε να μην τον πιέζω. Μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα. Είχε στο σπίτι χάπια, λιποθύμησε σε κάποιους θάμνους, κάποια στιγμή συνήλθε. Πήρε μία φίλη του τηλέφωνο. Δεν ξέρω και πάρα πολλά. Μάλλον ο Τάσος εκεί που ήταν κρυμμένος πρέπει να είδε αυτό, τρομοκρατήθηκε και είπε σε αυτά τα δύο κορίτσια να τον πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς! Ήταν πολύ μεγάλη η ποσότητα των φαρμάκων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ