Follow us

Συγκλονίζει ο Γιώργος Ψάλτου για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, o Γιώργος Παπανδρέου μιλά για τη Φώφη Γεννηματά & όλα τα νέα

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε την ηλικία της, η Ελένη Μενεγάκη σε καθημερινές στιγμές στην Κηφισιά & η Κατερίνα Καινούργιου δικάζει το OPEN: "Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Kαι δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια".

MissBloom TEAM
yupiii

Η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Αν δεν με έδιωξε εκείνη γιατί τόσα χρόνια δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο;"

Συγκλονίζει ο Γιώργος Ψάλτου για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, o Γιώργος Παπανδρέου μιλά για τη Φώφη Γεννηματά & όλα τα νέα

Η Ανίτα Πάνια υποδέχτηκε τη Ζήνα Κουτσελίνη στην ταράτσα της εκπομπής "Ανοιχτά". Η δημοφιλής παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στην τεράστια καριέρα της στον τηλεοπτικό χώρο και τις πολλές συνεργασίες της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στη μεγάλη μετάβασή της μπροστά από τις καμερες. Η απόλυσή της από τον ALPHA έπεσε στο τραπέζι και η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και ονόματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Δήμου πήγε στο "Καλό Μεσημεράκι" κι αποκάλυψε on air την ηλικία της

Ελένη Δήμου

Καλεσμένοι στο "Καλό μεσημεράκι” στον ΣΚΑΙ βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός συνάντησαν τον Νίκο Μουτσινά και μίλησαν για την εμπειρία τους στο J2US του Alpha, την κατάσταση της υγείας της μετά την περιπέτεια με τον κορονοιό και αποκάλυψε on air την ηλικία της.

Μιλώντας για τη φωνή του Μαρίνου Κόνσολου και τις δυνατότητες των υπόλοιπων παιδιών στο J2US η Ελένη Δήμου ανέφερε: "Ο Μαρίνος με έχει εντυπωσιάσει. Από τα παιδιά που δεν τραγουδάνε νομίζω είναι ο καλύτερος [...] Ο ποιητής είπε καλύτερα παράφωνος παρά βουβός και άφωνος” ενώ δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το ζευγάρι Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκλονίζει ο Γιώργος Ψάλτου για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο"

Πέτρος Φιλιππίδης

Καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε ο Γιώργος Ψάλτου. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε σοκαριστικές πτυχές της συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη επί σκηνής.

Αρχικά, ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, ωστόσο από ένα σημείο και μετά ο κόσμος κατάλαβε από μόνος του περί τίνος πρόκειται: "Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Είχα πει στον δικηγόρο μου να μη φανεί ούτε το όνομά μου. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα βγει για να δώσει μια συνέντευξη τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει το όνομά μου και το σεβάστηκε απόλυτα. Είναι ο Γιώργος Γεραρής ο δικηγόρος ο οποίος για να παρουσιάσει αυτή την καταγγελία, δεν μου πήρε χρήματα. Μετά τη συνέντευξη του δικηγόρου, ο κόσμος κατάλαβε για ποιον μιλούσε, χωρίς να έχει αναφέρει το όνομά μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου για τη Φώφη Γεννηματά: "Την είχα στηρίξει, τη στήριζα και το ήξερε"

Φώφη Γεννηματά

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της Φώφης Γεννηματά δηλώνοντας πως το δυσάρεστο γεγονός αυτό αποτέλεσε έναν από τους λόγους που τον έκανε να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική. Ο ίδιος υπογράμμισε πως από πάντα βρισκόταν δίπλα στη Φώφη και τον αγώνα της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη σε καθημερινές στιγμές στην Κηφισιά

Μενεγάκη

Ένα από τα αγαπημένα της spots στην Αθήνα για τις καθημερινές της αγορές είναι η Κηφισιά για την Ελένη Μενεγάκη.

Η διάσημη παρουσιάστρια εθεάθη στα βόρεια προάστια πριν λίγες ημέρες, κάνοντας ψώνια για το σπίτι της, με ελαφρύ μακιγιάζ και φόρμες, αφήνοντας τα εντυπωσιακά look που αγαπά μόνο για τα τηλεοπτικά πλατό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου... δικάζει το OPEN: "Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Kαι δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια"

Σήκωσε αυλαία η Κατερίνα Καινούργιου | Το σέξι look που επέλεξε στην πρεμιέρα της

Στη "Super Κατερίνα” της Τετάρτης συζητήθηκε το θέμα ότι αρκετοί από τους περσινούς παίκτες του Survivor απουσιάζουν από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεσπάσει!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για μια εκπομπή του Open, η οποία έκανε ένα κουίζ την προσωπική της ζωή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για "χτύπημα κάτω από τη ζώνη”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ