Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου-Τσαγκρίδη | "Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε..."

"Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές..."

MissBloom TEAM
Καινούργιου Τσιμτσιλή NDP

Όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς. Αν και η ίδια η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές, την αλήθεια θέλησε να αποκαταστήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής (5/11).

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Χώρισε το ζευγάρι;

Ειδικότερα, με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στο Happy Day, είπε:

"Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες.

Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν. Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά. Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί.

Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο" .

Όσον αφορά τον καλό της φίλο και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, είχε δηλώσει για το ίδιο θέμα νωρίτερα:

"Και εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου. Άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά, έχουν τα up και τα down τους. Τσακώνεσαι τα ξαναβρίσκεις. Αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει ό,τι και να λέει. Πιστεύω πως η Κατερίνα επειδή είναι ένας αυθόρμητος, καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ