Η Τζένη Μπότση στην Ελένη Μενεγάκη για το "Χαμόγελο του Παιδιού" & την κρυφή εγκυμοσύνη της

Η Τζένη Μπότση στην Ελένη Μενεγάκη για την άγνωστη δράση της στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και τους λόγους που δεν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη ούτε στους γονείς της

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην "Ελένη” βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής η Τζένη Μπότση. Η αγαπημένη ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στη σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα” του Mega συνάντησε τη διάσημη παρουσιάστρια και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μιλώντας για τη φετινή επιτυχία του Μεγάλου Καναλιού, το "Χαμόγελο του Παιδιού”, το παιδί της αλλά και για τα φετινά επαγγελματικά της σχέδια.

Τι την οδήγησε στο "Χαμόγελο του Παιδιού” και να ανοίξει την αγκαλιά της σε όλα αυτά τα παιδιά; Η Τζένη Μπότση εκμυστηρεύτηκε: "Δεν υπήρξα μαμά τους. Υπήρξα φίλη. Ήταν πολύ ξεκάθαρος ο ρόλος μου εκεί. Καμία σχέση με μητρότητα. Ήμουν φίλη τους. Με κάποια είμαι ακόμα και βρισκόμαστε να μιλήσουμε. Έχουν πια μεγαλώσει. Το κάνω καθαρά για προσωπικούς μου λόγους. Είναι ωραίο να δίνεις την αγάπη σου σαν ένας άνθρωπος και να την παίρνεις πίσω επί 15. Ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή στη ζωή μου. Ήμουν εκεί 17 χρόνια”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags