Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | "Μας φιλοξενούν οι γείτονες"

H νεαρή μανούλα εξηγεί το παρασκήνιο της διπλής μετακόμισης και γιατί χρειάστηκε να φιλοξενηθούν προσωρινά.

Χριστίνα Μπόμπα NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι πριν λίγες ώρες στα social media τους, πρόκειται να μετακομίσουν πολύ σύντομα και να αφήσουν το διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Η έλευση των διδύμων στη ζωή τους, πέρα από το ότι τους γέμισε με ευτυχία και άλλαξε εντελώς τις ζωές τους προς το καλύτερο, ανέτρεψε και τις ισορροπίες, με το ζευγάρι να αναζητά ένα μεγαλύτερο σπίτι για να στεγάσουν την αγάπη τους.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Μετακομίζουν λίγους μήνες μετά την έλευση των διδύμων

Πριν λίγες ώρες ωστόσο η νεαρή μανούλα ανέβασε κάποια stories στο Ιnstagram της με σκοπό να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους όλο το παρασκήνιο της διπλής μετακόμισης, αφού όπως είχε δηλώσει, θα ακολουθήσουν δύο μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χριστίνα Μπόμπα | "Μας φιλοξενούν οι γείτονες"

"Με ρωτάτε συνέχεια γιατί δύο μετακομίσεις, εμείς έπρεπε να αδειάσουμε το προηγούμενο σπίτι μας γιατί είχε πουληθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου αλλά το σπίτι στο οποίο θα καταλήξουμε είναι διαθέσιμο αρχές Δεκέμβρη, οπότε ήταν ένα μηνάκι που δεν ξέραμε τι να κάνουμε.

Ευτυχώς έχουμε τόσο καλούς γείτονες, ένα φανταστικό ζευγάρι από τη Ζάμπια που τους αγαπάμε και μας αγαπούν, μας είδαν με τα δύο μωράκια και μας φιλοξενούν, αυτοί βρίσκονται στη Ζάμπια αυτό το διάστημα, οπότε μένουμε σε ένα υπέροχο σπίτι.

Δεν υπάρχει το πόσο σας αγαπώ που θέλετε να μας φιλοξενήσετε και μας στέλνετε τόσο πολύ την αγάπη σας, σας αγαπώ πολύ", δήλωσε η influencer.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ