Τζένη Καζάκου | "Δεν θα έπαιζα σε ταινία της γιαγιάς μου"

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύγκριση που υφίσταται με τη Τζένη Καρέζη αλλά και στο πώς νιώθει γι᾽αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα" βρέθηκε η Τζένη Καζάκου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά "Συμπέθεροι από τα Τίρανα".

Ερωτηθείσα η νεαρή ηθοποιός για το πώς νιώθει για την αναπόφευκτη σύγκριση που υφίσταται λόγω της συγγένειάς της με τη Τζένη Καρέζη αλλά και για το γνωστό όνομα που φέρει, η ίδια απάντησε ότι αρχικά φοβήθηκε λίγο τη σύγκριση αλλά η ίδια έχει ευθύνη για την πορεία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα και δεν εξαρτάται απόλυτα από το όνομα ή τη φήμη της.

Κωνσταντίνος Καζάκος | Ποζάρει με την Τάνια Τρύπη και την κόρη τους, Τζένη, αλλά και με την 23χρονη σύντροφό του

"Την φοβήθηκα λίγο την σύγκριση με την γιαγιά μου γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Ακόμη δηλαδή το βιώνει και τον ρωτάνε πώς αισθάνεται για αυτό. Από κει και πέρα όμως το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη. Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις… Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του διότι δεν θα συμφέρω. Ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό. Αν και δεν την έχω δοκιμάσει για να πω με σιγουριά, φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με την μητέρα και τον πατέρα μου" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση τηλεθέατριας σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη ταινία της γιαγιάς αλλά και σε ποια θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει και να την κάνει remake, η ίδια απάντησε:

"Δεν θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε καμία ταινία της. Αυτό γιατί εγώ θέλω να φύγω λίγο απ' αυτό, θέλω να κάτι δικό μου. Τις έχω δει όλες τις ταινίες της, όλες είναι οι αγαπημένες μου επειδή δίνει κάθε φορά το κάτι διαφορετικο".

Δες το σχετικό απόσπασμα.