Follow us

Γενέθλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου | Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα, η τούρτα και η αστεία φωτογραφία

Καθώς και τα τρυφερά λόγια όλο αγάπη και εκτίμηση για την ηθοποιό.

Βίκυ Σταυροπούλου Δανάη Μπάρκα

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τη Βίκυ Σταυροπούλου αφού είχε τα γενέθλιά της. Φυσικά, η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, προσπάθησε να ομορφύνει τη συγκεκριμένη μέρα και να κάνει χαρούμενη τη μητέρα της με όποιον τρόπο μπορούσε.

Έτσι, όπως διαπιστώσαμε και από τα stories που ανέβασε στο προφίλ της, έκανε έκπληξη στη μητέρα της με μια τούρτα που έφτιαξε η ίδια, ενώ με καλεσμένους τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Τίμο Ζαχαράτο στο σπίτι τους, τραγούδησαν όλοι μαζί στην εορτάζουσα το "Happy Birthday".

Γενέθλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου | Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα, η τούρτα και η αστεία φωτογραφία

Επιπλέον, η παρουσιάστρια ανέσυρε από τη μνήμη (και από το archive του Instagram) όλες εκείνες τις στιγμές που έχει περάσει με τη μητέρα της αλλά και με αγαπημένους φίλους της, αλλά και διάφορα αστεία στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της ηθοποιού και δημοσίευσε όλα τα σχετικά stories.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια πολύ αστεία φωτογραφία με τη μητέρα της. Οι δύο τους ποζάρουν σε ένα ψηλό δέντρο με την παρουσιάστρια σκαρφαλωμένη σε ένα κλαδί, και τη μαμά της να βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Μαμά και κόρη, με μια πολύ χιουμοριστική διάθεση, κάνουν μία αστεία γκριμάτσα τεντώνοντας τα χέρια τους.

Loading...

Το fun αυτό στιγμιότυπο συνόδευσαν μερικά τρυφερά λόγια στη λεζάντα που φανερώνουν ξεκάθαρα τη λατρεία της Δανάης Μπάρκα προς τη μητέρα της:

Χρόνια πολλά μαμά!🎂🧿♥️
Όχι έτσι απλά για το τυπικό αλλά σου εύχομαι να ζήσεις όντως πολλά χρόνια γιατί άνθρωποι σαν εσένα ομορφαίνουν τον κόσμο.
Άνθρωποι δίκαιοι, άνθρωποι ειλικρινείς, άνθρωποι αγνοί, άνθρωποι καλοί, άνθρωποι με τόση αγάπη μέσα τους που δίνουν περισσότερη κι από όση πήραν!
Δεν ξέρω αν είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου αλλά είσαι η μαμά που κανείς τον δικό μου κόσμο να είναι ο καλύτερος που υπάρχει.
Είσαι η μαμά που έκανες τις περισσότερες γκάφες,τις μεγαλύτερες τρέλες και τα πιο "ακατάλληλα" πράγματα για ένα παιδί και τελικά ήταν τα πιο κατάλληλα που μπορούσα να φανταστώ. Γιατί οοοοο,τι κι αν συνέβαινε γινόταν με γνώμωνα την αγάπη.
Γιατί οοό,τι κι αν είχες να αντιμετωπίσεις στην ζωή σου,όσα βάσανα,όσους εξωτερικούς παράγοντες,όσα άγχη,όσες δύσκολες στιγμές,εσύ πάντα έβρισκες τρόπο να σκορπίζεις φώς.
Είσαι η πιο ανακουφιστική αγκαλιά στο κλάμα μου,η ωραιότερη αγκαλιά στην χαρά μου και το πιο αναγκαίο τηλεφώνημα μου.
Σ ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για την ζωή που έζησα χάρη σε εσένα-δεν εννοώ τα υλικά γιατί άλλωστε δεν τα είχαμε πάντα- την γεμάτη αγάπη ζωή εννοώ.
Σε ευχαριστώ για τα γέλια που μου έχεις χαρίσει. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να φροντίζω όποιον με χρειάζεται. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να κάνω πάντα ο,τι περνάει απ το χέρι μου για να δω έναν άνθρωπο να χαμογελάει είτε γνωστό μου είτε άγνωστο. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζητάω συγνώμη και να βλέπω τα λάθη μου.Σε ευχαριστώ που με έμαθες να με αφορούν οι γύρω μου.
Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ♥️
Κι όταν μετά απο χρόνια μιλάω για σένα θα έχω σίγουρα να πω με ένα γιγαντιαίο χαμόγελο "η μαμά μου γεννήθηκε,έκανε τον κόσμο καλύτερο,έκανε τους γύρω της να χαμογελάσουν & να γελάσουν,έδωσε ότι είχε και δεν είχε για όλους και μετά μας έκανε ομορφότερους ανθρώπους" .
Η ευχή μου είναι να είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη,γεμάτη από φως,γεμάτη από αλήθεια,γεμάτη από ανθρώπους που σου δίνουν ωραία συναισθήματα. ♥️
💫
Σ’ αγαπώ, σ ευχαριστώ!
Άλλες φορές με μεγάλωσες εσύ,άλλες σε μεγάλωσα εγώ πάντως κοιτώντας πίσω…ωραία μεγαλώσαμε μαμά ,και τα καταφέραμε 🌻
💫
Έκανες ο,τι καλύτερο μπορούσες…και αυτό σε κάνει μια τέλεια μανούλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ