Follow us

Τάσος Ξιαρχό | Η ανάρτησή του μετά τη συνέντευξη της Μαίρης - "Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και..."

Ο χορογράφος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πόσο τον ηρέμησε η επικοινωνία που είχε με τη Μαίρη Παππά.

Τάσος Ξιαρχό NDP

Η Μαίρη Παππά, η 30χρονη που δέχτηκε το bullying για τα κιλά της από τον Τάσο Ξιαρχό πριν λίγες μέρες, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Τι λες τώρα".

Η νεαρή κοπέλα, που έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω της όλης κατάστασης, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον χορογράφο και συμφώνησαν να συναντηθούν και να συζητήσουν τα πάντα από κοντά.

Μάλιστα, ο Τάσος Ξιαρχό επιβεβαίωσε τα παραπάνω ανεβάζοντας ένα story στο Instagram λίγη ώρα μετά. Σε αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, πόσο ανακουφισμένος νιώθει μετά από αυτή την επικοινωνία αλλά και την ειλικρινή συγχώρεση της Μαίρης προς το πρόσωπό του.

Η ανάρτηση:

Τάσος Ξιαρχό | Η ανάρτησή του μετά τη συνέντευξη της Μαίρης - "Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και..."

"Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μέρι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεσή της είναι πραγματική και φυσικά και η δική μου προσωπική συγγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής. Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται ένα υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια. Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ", έγραψε ο χορογράφος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ