Follow us

Η Dakota Johnson δεν πιστεύει στο "cancel culture"

"Το cancel culture μου χαλάει τη διάθεση".

MissBloom TEAM
Dakota Johnson, long hair Marechal Aurore / ABACA

Την αντίθεσή της με μια πρακτική που γνωρίζει μεγάλη άνθιση στη εποχή των κοινωνικών δικτύων, το "cancel culture", δηλώνει με γλαφυρό τρόπο η Dakota Johnson. Η ηθοποιός θεωρεί ότι το να ακυρώνουμε με ευκολία καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο επίκεντρο για μικρά ή μεγάλα παραπτώματα έχει ως συνέπεια "την απώλεια σπουδαίων καλλιτεχνών" και πιστεύει ότι "οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν και πρέπει να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία".

Η Johnson, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς που έχει "διαγράψει" το cancel culture, όπως οι Johnny Depp, Shia LaBeouf και Armie Hammer, σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter είπε: "To cancel culture με χαλάει. Μισώ τον όρο. Δεν βίωσα ποτέ από πρώτο χέρι αυτά που καταλογίζουν σ' αυτούς τους ανθρώπους. Πέρασα υπέροχα όταν δούλευα μαζί τους. Αισθάνομαι λύπη για την απώλεια σπουδαίων καλλιτεχνών. Αισθάνομαι θλίψη για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια που πιθανότατα δεν την έλαβα όταν έπρεπε. Νιώθω θλίψη για κάθε άνθρωπο που πληγώθηκε ή έπαθε κακό. Είναι πραγματικά θλιβερό".

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, "Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Θέλω να πιστεύω στη δύναμη των ανθρώπων να μπορούν να αλλάξουν, να εξελίσσονται, να ζητούν και να προσφέρουν βοήθεια" και θεωρεί ότι η βιομηχανία του θεάματος θα πρέπει να αλλάξει για να μπορέσουν να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ