Follow us

Το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή στο τέταρτο live του DWTS, η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετά τη μητέρα της στα social media & όλα τα νέα

Η Νίκη Κάρτσωνα ξεκαθαρίζει: "Δεν πέρασα ποτέ νευρική ανορεξία αν και το έγραφαν δημοσιεύματα", η on-air συγκίνηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την έκπληξη του Φώτη Μπενάρντο, Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής σε μια επική ατάκα στον αέρα του "Rouk Zouk Special" & η Ρένια Λουιζίδου σχολιάζει τις τοποθετήσεις πάνω στο κίνημα #MeToo.

MissBloom TEAM
yupiii

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο τέταρτο live;

Το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή στο τέταρτο live του DWTS, η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετά τη μητέρα της στα social media & όλα τα νέα

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το τέταρτο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χωρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή, το DWTS χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 14 ΖΕΥΓΑΡΙΑ; ΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟ;

Η κριτική επιτροπή που απαρτίζουν οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και ο Jason Roditis, είδε τους 14 συμμετέχοντες, τους βαθμολόγησε και η τελική κατάταξη της βραδιάς ήταν μετά την αποχώρηση ήταν...

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νίκη Κάρτσωνα ξεκαθαρίζει: "Δεν πέρασα ποτέ νευρική ανορεξία αν και το έγραφαν δημοσιεύματα"

Νίκη Κάρτσωνα

H Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Γκουντάρα για την εκπομπή "Όλα Γκουντ". Το γνωστό πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στον εκλεκτό της καρδιάς της, αλλά και στην τηλεοπτική επικαιρότητα.

Ξκεινώντας, η Νίκη Κάρτσωνα σημείωσε πως η καριέρα της στον χώρο του μοντελινγκ συνέπεσε με μία καλή εποχή για το επάγγελμα. Δεν εμφανίστηκε να έχει κάποιο παράπονο από την καριέρα της: "Ηταν μια πολύ όμορφη διαδρομή για μένα, ήμουν πάρα πολύ τυχερή και αγαπημένο πλάσμα του Θεού. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε είναι η εξωτερική μου εικόνα. Είναι μεγάλο δώρο να μπορείς να βγάζεις χρήματα επειδή είσαι όμορφη. Την εποχή που εργαζόμουν ως μοντέλο έρεε το χρήμα και όταν ρέει το χρήμα, δουλεύουν όλοι. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα γιατί ήταν μαθήματα για μένα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Η on-air συγκίνηση μετά την έκπληξη του Φώτη Μπενάρντο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Καλεσμένη της εκπομπής "Τι λες τώρα" ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ενώ κατά τη διάρκεια ένα περιστατικό την έκανε να λυγίσει.

Αρχικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραδέχτηκε πως το τελεταίο διάστημα της ζωής της είναι δύσκολο, ωστόσο όλα τα εμπόδια τα αντιμετωπίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία. "Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος και λίγο, ξέρεις, επειδή είμαι χαρούμενος και θετικός άνθρωπος, προτιμώ να παίρνω τις αποστάσεις μου. Επειδή ξέρεις είναι αρκετά ψυχοφθόρες κάποιες διαδικασίες που περάσαμε, δεν θέλω να το περνάω αυτό, έχω κουραστεί" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής | Η επική ατάκα στον αέρα του "Rouk Zouk Special"

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην παρέα της Ζέτας Μακρυπούλια στο πλατό του "Rouk Zouk Special". Οι δυο τους διαγωνίστηκαν για καλό σκοπό μαζί με τους πρωταγωνιστές του μιούζικαλ "Hair". Κατα τη διάρκεια, μία λέξη δυσκόλεψε αρκετά τον Ίαν Στρατή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη "φασολάδα" στον τραγουδιστή. "Είναι κάτι που το είδαμε προχθές σε έναν κατάλογο και λες αυτό γιατί έχει τόσο; Είναι στρογγυλά, λευκά πραγματάκια.. Σε τι είπα ότι είμαι πάρα πολύ να φτιάχνω;" του είπε στην προσπάθειά της να του εξηγήσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"The Voice" Knockout #1 | Αυτοί οι παίκτες πέρασαν στην επόμενη φάση

"The Voice" Knockout #1

Η φάση των knockouts ξεκίνησε για τα καλά στο "The Voice". Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έκαναν το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στις ομάδες τους κρίνοντας τους διαγωνιζόμενους σε τριάδες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γενέθλια για τον γιο του Γιώργου Τσαλίκη! Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού

Ο Γιώργος Τσαλίκης αφήνει νέες αιχμές για τον ΣΚΑΪ: 'Εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου και τις γραπτές και τις προφορικές'

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει κάθε λόγο για να είναι χαρούμενος αφού ο δεύτερος γιος του έγινε 16 χρονών. Η οικογένεια γιόρτασε το ευτυχές γεγονός όπως άρμοζε, με χαμόγελα και με μία ιδιαίτερη τούρτα γενεθλίων. Στιγμές από την γιορτή τους ήρθαν κοντά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ρένια Λουιζίδου για τις τοποθετήσεις πάνω στο κίνημα #MeToo: "Όταν μιλάς συνέχεια κάποια στιγμή θα έρθει η κοτσάνα"

Ρένια Λουιζίδου

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τη Ρένια Λουιζίδου στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται". Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, ενώ αποκάλυψε και έναν μεγάλο εθισμό της.

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε τη γνώμη της Ρένιας Λουιζίδου πάνω στις τοποθετήσεις που κάνουν συνάδελφοί της για το κίνημα #Metoo. H ηθοποιός απάντησε ότι: "Όταν μιλάς συνέχεια κάποια στιγμή θα έρθει η κοτσάνα. Όλοι έχουμε μια γνώμη για όλα αλλά δεν έχουμε την κατάρτιση για να την εκφράσουμε δημόσια. Το ότι νομίζω σπίτι μου κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαι επαρκής να το κάνω δημόσιο λόγο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετά τη μητέρα της στα social media: "Έτσι θέλω να τη θυμάμαι"

Κατερινα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου διανύει μία δύσκολη περίοδο της ζωής της, αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα. Η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο όλα όσα περνούν από το μυαλό της, μία εβδομάδα μετά την απώλειά της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της μαμάς της και στη λεζάντα την αποχαιρέτησε σημειώνοντας: "Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ