Follow us

Brooklyn Beckham | Υπέγραψε συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου δoλαρίων με βρετανικό brand - Η αρνητική κριτική που δέχτηκε

Τα αρνητικά σχόλια, τα αστεία και ο εκνευρισμός για το νέο project του γιου της Victoria και του David Beckham.

MissBloom TEAM
Η Nicola Peltz δεν θα φορέσει νυφικό της Victoria Beckham | Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Brooklyn Beckham Abaca/www.visualhellas.gr

Ο Brooklyn Beckham, ο μεγαλύτερος γιος της Victoria και του David Beckham υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου με το βρετανικό brand Superdry, όμως δέχτηκε αρνητική κριτική στα social media για τη νέα του επιχειρηματική κίνηση.

Ο 22χρονος θα γίνει το νέο πρόσωπο του Superdy και θα λανσάρει τη νέα συλλογή του brand στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Oxford Street του Λονδίνου, όμως πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι "πήρε τη δουλειά” χάρη στους γονείς του και όχι επειδή το άξιζε.

Ο Beckham είχε πρόσφατα εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή Today για να μοιραστεί με το κοινό τη συνταγή του για ένα αγγλικό σάντουιτς πρωινού. Όμως η συνταγή ήταν ένα από σάντουιτς με έτοιμο μπέικον, λουκάνικο και αυγό. Τα social media πήραν φωτιά όταν ο Brooklyn δήλωσε ότι ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τα περισσότερα σχόλια να αναφέρουν πόσο "ντροπιαστική” ήταν η τηλεοπτική του εμφάνιση.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ