Follow us

Alyssa Milano | Πίστευε πως οι αποβολές της ήταν "καρμική τιμωρία" για τις αμβλώσεις που είχε κάνει

Η πολύ προσωπική αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός.

Alyssa Milano Splash News / Ideal Image

Καλεσμένη στο podcast "Me Becoming Mom" βρέθηκε πρόσφατα η Alyssa Milano, η οποία έκανε κάποιες πολύ ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τη ζωή της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως κάποια στιγμή είχε την πεποίθηση πως το σύμπαν την τιμωρούσε για τις εκτρώσεις που είχε κάνει όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός "Σίγουρα είχα αυτή τη στιγμή ‘Λοιπόν, με τιμωρούν, βασικά, για τις αμβλώσεις στα 20 μου’" και πρόσθεσε πως "Δεν το είχα συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή", ανέφερε, προσθέτοντας ότι "χρειάστηκε λίγος χρόνος στην ψυχοθεραπεία για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν κάτι που έβαζα τον εαυτό μου".

Στη συνέχεια, η Alyssa Milano αποκάλυψε πως την περίοδο πριν ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ώστε να αντιμετωπίσει τους φόβους της, είχε εντυπωθεί στο μυαλό της πως το κάρμα την τιμωρεί για τις πράξεις που είχε κάνει στο παρελθόν. "Ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρούσα ή ήμουν με τα παιδιά μου - και νομίζω ότι αυτό είναι συνηθισμένο - αλλά πάντα ένιωθα: Κι αν συμβεί κάτι σε αυτά τα δύο μικρά όντα που αγαπώ τόσο πολύ;".

Όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα η Alyssa Milano, το 1993 είχε κάνει δύο αμβλώσεις, ενώ ήταν σε σταθερή σχέση και έπαιρνε αντισυλληπτικά. Σύμφωνα με την ίδια, είχε μεγαλώσει ως καθολική και μετά από τις αμβλώσεις ένιωσε πως ήρθε αντιμέτωπη με την πίστη της. "Μεγάλωσα ως καθολική και ξαφνικά ήρθα σε σύγκρουση με την πίστη μου. Μια πίστη που συνειδητοποίησα ενίσχυε μόνο τους άνδρες να παίρνουν κάθε απόφαση σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται. Είχα καριέρα και μέλλον και δυνατότητες"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ