Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Η παρουσιάστρια νιώθει ερωτευμένη στην τοποθεσία Μονεμβασιά.

MissBloom TEAM
Η Ιωάννα Μαλέσκου σού δείχνει πως το σορτς στο γραφείο NDP

Ερωτευμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου, που δεν ανήκει πια στο club των singles.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής Love It, μπορεί να έχει δώσει έντονο focus στα επαγγελματικά της, φροντίζει όμως να βρίσκει χρόνο και για την προσωπική της ζωή.

Loading...

Σε αυτή τον τελευταίο καιρό έχει "εισβάλλει" για τα καλά ο νέος της σύντροφος, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Δανιάς και είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου σκύλων.

Οι δυο τους κάνουν συχνά ταξίδια και αποδράσεις μαζί, με πιο πρόσφατη αυτή στη Μονεμβασιά, από όπου η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ανεβάσει ένα θεαματικό βίντεο τραβηγμένο με drone στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως βλέπεις, το ζευγάρι ανέβηκε στο κάστρο και απόλαυσε μαζί την υπέροχη θέα, με τους διαδικτυακούς ακολούθους της 33χρονης να εντυπωσιάζονται από αυτά τα πλάνα.

Loading...

Αυτό που ωστόσο λίγοι παρατήρησαν είναι ότι στο βίντεο αυτό φαίνεται για λίγο και ο εκπαιδευτής σκύλων, κάτι που εντόπισε η εφημερίδα On Time. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, το ζευγάρι σκοπεύει να πραγματοποιήσει ένα όμορφο ταξίδι και την περίοδο των Χριστουγέννων. Να ανυπομονούμε λοιπόν και για άλλα παρόμοια πλάνα τραβηγμένα με drone;

Ιωάννα Μαλέσκου | Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ