Follow us

Ζωή Δημητράκου | Ποζάρει για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο της, Λεωνίδα

Η όμορφη γυμνάστρια στην πρώτη βόλτα με τον γιο της.

MissBloom TEAM
Ζωή Δημητράκου

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε στις 5 Οκτωβρίου η Ζωή Δημητράκου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Λεωνίδας.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θανάση Πολυχρονόπουλο, μερικούς μήνες μετά τον πολιτικό γάμο τους που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021.

Ζωή Δημητράκου | Γέννησε η γυμνάστρια και παρουσιάστρια

Μάλιστα, η αποκάλυψη της γέννησης του γιου της αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού η όμορφη γυμνάστρια και παρουσιάστρια είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Λεωνίδας Πολυχρονόπουλος 5/10/21
Καλωσόρισες γιε μας, είχε γράψει η χαρούμενη νέα μαμά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Loading...

Τώρα λοιπόν μαμά και γιος κάνουν και τις πρώτες τους βόλτες, με τον ηλιόλουστο ακόμη καιρό να επιτρέπει αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα με κοντομάνικα.

Έτσι, στις 5 Νοεμβρίου (όταν ο μικρός συμπλήρωσε έναν μήνα ζωής), οι δυο τους βρέθηκαν στη Μαρίνα Φλοίσβου, με εκείνη να τον κρατά χαρούμενη στην αγκαλιά της ποζάροντας για το προφίλ της στα social media.

Σήμερα ο Λεωνίδας μας έχει γενέθλια παιδιά! 💙
1 μήνας απόλυτης ευτυχίας… ευτυχίας που σαν και αυτή δεν είχε νιώσει η ψυχή μας μέχρι τώρα!
Το γιορτάσαμε λοιπόν με την πρώτη επίσημη μεγάλη βόλτα μας στη Μαρίνα του Φλοίσβου! Και εννοείται οι ευχές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και μας κάνουν πολύ χαρούμενους!!!♥️

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ