Follow us

Η Νικολέττα Ράλλη σε νέες δηλώσεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Λόγω της προσωπικής σχέσης καταχράστηκε την εξουσία"

Τι υποστήριξε η Νικολέττα Ράλλη για όλα όσα είπε στο "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

MissBloom TEAM
Νικολέττα Ράλλη ndp

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό” μίλησε η Νικολέττα Ράλλη για όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” στο OPEN, η Νικολέττα Ράλλη είπε ξεσπώντας το Σάββατο το απόγευμα: "Και να σου πω και κάτι, τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπουλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες".

Μιλώντας μετά το τέλος της Κυριακάτικης εκπομπής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 υποστήριξε για το δημόσιο ξέσπασμά της: "Εγώ λοιπόν αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα επειδή ό,τι αφορά την ίδια και έχει προκύψει ως πρόβλημα, πάντα έχει να κάνει με τη σχέση που διατηρούσε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με όποιον θέλεις να είσαι. Ο καθένας παιδιά έχει δικαίωμα να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών, οτιδήποτε. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το ανέφερα εντελώς απενεχοποιημένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα σε αυτή τη δουλειά όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, στο λέω ειλικρινά, αφήναμε και υπονοούμενα, ενώ αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του. Το θέμα μας δεν είναι η σχέση σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο”.

"Καλά έκανε και δεν δημοσιοποίησε (σ.σ ποτέ τη σχέση της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Γιατί να το δημοσιοποιήσει; Όπως αναπαράξαμε το δικό σας θέμα με τη Δέσποινα Βανδή, την φέρνω σαν παράδειγμα, ενώ δεν θα έπρεπε να πούμε για τη σχέση μιας γυναίκας. Γιατί έχει πει η Δέσποινα Βανδή και η κάθε Δέσποινα Βανδή ότι είμαι με αυτόν; Μπορεί να μη θέλει. Είναι όμως το ένα και το αυτό” κατέληξε.

Δες το video στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ