Follow us

Τάσος Ξιαρχό | Η δημόσια συγγνώμη από τη Δανάη Μπάρκα και το "παράπονο" από την Κόνι Μεταξά

"Με πλήγωσε πάρα πολύ - Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο - Δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα".

MissBloom TEAM
Τάσος Ξιαρχό NDP

Στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα" βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Ξιαρχό, το πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο από όλα την προηγούμενη εβδομάδα τα social media.

Τάσος Ξιαρχό | "Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια"

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όσα βίωσε, για το επίμαχο βίντεο με τα body shaming σχόλια στην 30χρονη Μέρι, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα, από την οποία ζήτησε συγγνώμη. Τέλος, αναφέρθηκε και στην Κόνι Μεταξά που παρόλη τη φιλική και επαγγελματική τους σχέση, δεν επικοινώνησε όπως είπε μαζί του όταν συνέβησαν όλα αυτά.

Ο Τάσος Ξιαρχό για τους φίλους του: "Με "άδειασαν" στον βωμό της καλής φήμης"

"Εκείνη η ημέρα ήταν πολύ δύσκολη, ήμουν πολύ πιεσμένος, ήπια 2-3 μαργαρίτες παραπάνω., όσο χρειάζεται για να είσαι χαλαρός. Στο βίντεο αυτό ούτε εγώ το κατάλαβα ότι ήταν τόσο σοβαρό. Ουσιαστικά ήταν για ένα στιλιστικό λάθος.

Το αλκοόλ με έκανε να είμαι σε πιο χαλαρή κατάσταση. Δεν ήπια και ήμουν βίαιος, γιατί αυτό ήταν που συέβαινε στα παιδικά μου χρόνια, απλά έγινα πιο χαλαρός και χαρούμενος.

Έγινε και μια λάθος συνεννόηση γιατί η Μέρι έστειλε και σε άλλα προφίλ ψεύτικα, που δεν ήταν δικά μου και την έκαναν block. Δεν την έκανα από το δικό μου.

Έχω υποστεί όλων των ειδών τα bullying. Και για τα κιλά μου επειδή ήμουν πάρα πολύ αδύνατος και για το ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν το εξέφρασα στο γυμνάσιο τα παιδιά δεν το δέχτηκαν.

Ποτέ δεν έχω πάει σε ειδικό, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσω. Αν ήμουν νηφάλιος, νομίζω δεν θα το έκανα. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Ίσως ήθελα να διώξω τους δαίμονες από πάνω μου, για αυτό έκανα τη δημοσκόπηση. Τελικά όμως το χειροτέρεψα.

Εκείνη τη μέρα είχα απενεργοποιήσει το Instagram μου και είχα ανοιχτό μόνο το Tik Tok. Όταν η επήρεια των χαπιών άρχισε να φεύγει από το σώμα μου και ξύπνησα σε ένα χωράφι, είπα να γράψω αυτό που βίωσα.

Αυτό που είπα για την Δανάη δεν το είπα εγώ. Το έχω ακούσει από έναν πολύ γνωστό άνθρωπο που εκείνη την ημέρα με έκραξε πολύ άσχημα και το είχε πει αυτό για την ίδια.

Το κειμενάκι σβήστηκε και φάνηκε σαν να το είπα εγώ. Είμαι πολύ καλά με την Δανάη, δεν τα είπα εγώ. Έψαχνα ένα άλλοθι. Θέλω να στείλω ένα συγγνώμη στην Δανάη γιατί πραγματικά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Δεν ήταν δικά μου λόγια, θέλω να της ζητήσω συγγνώμη. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε, θέλω να της μιλήσω. Καλύτερα που το κειμενάκι σβήστηκε γιατί ανέφερα και το όνομα του ανθρώπου στο κείμενο, οπότε ίσως να ήταν και για καλό.

Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί, η οποία είναι η Κόνι.

Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ