Follow us

Heidi Klum | Οι αναρτήσεις της από την επίσκεψή της στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη "διαφήμιση" για τη χώρα μας

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το σύντομο ταξίδι της στην Αθήνα και τη Μύκονο για τα γυρίσματα του "Germany's Next Top Model".

Heidi Klum Instagram/@heidiklum

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Heidi Klum για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού ριάλιτι μοντέλων "Next Top Model".

Heidi Klum | Ταξιδεύει στη Μύκονο με το πλοίο της γραμμής

Η Klum βρέθηκε αρχικά στην Αθήνα όπου έκανε γυρίσματα στο Ζάππειο μαζί με την guest κριτή Kylie Minogue. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια και κριτής του "Germany's Next Top Model", ανέβασε στο Instagram videos από το λιμάνι του Πειραιά και την επιβίβασή της στο πλοίο της γραμμής που αναχωρούσε στις 7 το πρωί για Μύκονο.

Η Heidi Klum βρίσκεται στην Ελλάδα - Οι φωτογραφίες από το Ζάππειο

Το μοντέλο φαίνεται πως έχει ενθουσιαστεί με τις ομορφιές της χώρας μας, καθώς δεν σταματά να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από το σύντομο ταξίδι της σε αυτήν. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, βλέπουμε μια selfie της μπροστά από την ελληνική σημαία, ένα βίντεο που αγναντεύει τη θέα από το πολυτελές δωμάτιό της στην Μύκονο, ένα boomerang με την Kylie στο Ζαππειο, αλλά και ένα τρυφερό βίντεο με το σύζυγό της πάνω στο καράβι για το νησί των ανέμων.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ από το σύντομο ταξίδι της στην Ελλάδα:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ