Follow us

Ακόμα μια ένταση μεταξύ Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί, η αποχώρηση που "σκόρπισε" τα δάκρυα σε όλους & όλα τα νέα

H απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Βίκυ Καγιά, Δέσποινα Βανδή & Άννα Βίσση | Μαζί στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη, η Αγγελική Νικολούλη σε μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή - οι απειλές που έχει δεχτεί στην καριέρα της και η εξομολόγηση για την απώλεια των ανιψιών της & η ​Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει: "Στα 23 μου δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση". ​

MissBloom TEAM
yupiii

GNTM | Ακόμα μια ένταση μεταξύ Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί – Τι συνέβη;

Ακόμα μια ένταση μεταξύ Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί, η αποχώρηση που "σκόρπισε" τα δάκρυα σε όλους & όλα τα νέα

Μετά την αρκετά απαιτητική φωτογράφιση στο GNTM, τα 13 μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και άκουσαν όσα είχαν να τους πουν οι κριτές. Ωστόσο η ένταση μεταξύ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και της Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν έλειψε.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κριτικής της Όλγας, οι κριτές διαφώνησαν.

"Το συγκεκριμένο ρούχο είχε να δώσει κι άλλο στην κίνησή σου. Δεν είναι η καλύτερή σου εικόνα. Εχω δει καλύτερα από εσένα. Σίγουρα είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι δίπλα στην Ελένη", σχολίασε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να τονίζει το πόσο της άρεσε η εικόνα, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι το μοντέλο άκουσε τις επιθυμίες του σχεδιαστή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η αποχώρηση "σκόρπισε" τα δάκρυα σε όλους – Δεν μπόρεσε να κρατηθεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

gntm

Δεκατρία είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρνουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα με τα ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Βίκυ Καγιά: "Γιατί με ρωτάτε; αφού ξέρετε την αλήθεια"

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό της εκπομπής "The 2ngiht show". Το εντυπωσιακό μοντέλο αλλά και παρουσιάστρια του "Style Me Up" παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή, ενώ από την κουβέντα τους δεν έλειψε η σχέση της με τον Snik, η Βίκυ Καγιά, αλλά και το τέλος του "Pop Up".

Αρχικά, για το γεγονός ότι η ίδια και ο γνωστός trapper επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, απάντησε: "Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξεκινάει κάτι με πολλή αγάπη, γιατί να μην τελειώσει με αγάπη; Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα "θέλω” σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη φεύγει. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν τελειώνει πάντα, επειδή έγινε κάτι κακό ή με τσακωμό, μπορεί να τελείωσε, γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δέσποινα Βανδή & Άννα Βίσση | Μαζί στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη! Δείτε το βίντεο

Βίσση Βανδή

Ο Χάρης Σιανίδης είχε έναν πάρα πολύ σημαντικό λόγο να είναι χαρούμενος αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα αφού είχε τα γενέθλιά του. Το υπέρλαμπρο γεγονός εορτάστηκε όπως έπρεπε, με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του, μεταξύ αυτών βρέθηκαν οι υπέρλαμπρε Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση. Από την παρέα δεν έλειψε ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στιγμές από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλιών ήρθαν κοντά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο σύντομο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο instagram, Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση εμφανίζονται δίπλα στον Χάρη Σιανίδη τη στιγμή που σβήνει την τούρτα υπερπαραγωγή του. Σε έυθυμη διάθεση όλοι τραγουδούν το "Happy Birthday" προς τιμήν του αγαπημένου τους φίλου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αγγελική Νικολούλη σε μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή | Οι απειλές που έχει δεχτεί στην καριέρα της και η εξομολόγηση για την απώλεια των ανηψιών της

Αγγελική Νικολούλη

Την Αγγελική Νικολούλη αλλά και τον γιο της Κωνσταντίνο Μουσούλη συνάντησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο "Mega Stories". Η μεγάλη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία μίλησε για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της έρευνας και τις υποθέσεις που πέρασαν από τα χέρια της. "Ήμουν πιο άγρια στα πρώτα βήματα και πέταγα κάτι ατάκες που έμεναν. Μετά μαζεύτηκα είχα το θράσος το θάρρος και την τόλμη" είπε ξεκινώντας.

Τα μάτια της έχουν δει πάρα πολλά, πως αντιδράς όμως όταν αυτός που έχει κάνει το έγκλημα ζητά τη βοήθειά σου στο να "αποκατασταθεί" η αλήθεια; "Πρέπει να χειριστεις την κατάσταση με τη λεπτότητα ενος χειρούργου. Εκεί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα τεντωμένο σχοινί, μια λάθος κίνηση μπορεί να χαλάσει τα πάντα, θέλει μεγάλη προσοχή" δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Παναγιώτα Βλαντή: "Στα 23 μου δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση"

Παναγιώτα Βλαντή |

Καλεσμένη στο "Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Παναγιώτα Βλαντή. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον σύζυγό της, την γνωριμία τους και τον γάμο τους. Επίσης αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, το ελληνικό #ΜeΤoo και την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε ζήσει στα 23 της από άνθρωπο του χώρου.

"Αυτός ήταν ο στόχος. Να μη το μάθει κανένας. Μετά δε με ένοιαζε. Εγώ η ίδια έδωσα υλικό. Δεν ήθελα όμως εκείνη τη στιγμή. Αποφασίσαμε με τον Γιάννη να έχουμε πολύ λίγο κόσμο. 50 καλεσμένους είχαμε. Δε το είπαμε. Το κρατήσαμε κρυφό” ανέφερε για τον πρόσφατο γάμο της στην Ύδρα το καλοκαίρι που πέρασε, ενώ στη συνέχεια εξιστόρησε τη γνωριμία της με τον άντρα της πια και την πρόταση γάμου που της έκανε στην Κάρπαθο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ