Follow us

Κόνι Μεταξά | Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Τάσος Ξιαρχό

"Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά", είχε πει ο χορογράφος.

MissBloom TEAM
Κόνι Μεταξά NDP

Την Κόνι Μεταξά συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 10/11 και όπως ήταν φυσικό θέλησαν να αποσπάσουν κάποια δήλωσή της σχετικά με όσα είπε για εκείνη ο Τάσος Ξιαρχό. Ωστόσο, αφού ζήτησε συγγνώμη από τους ρεπόρτερ, εξήγησε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να μιλήσει επί του θέματος.

"Συγγνώμη παιδιά. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω ακόμη για αυτό το θέμα" είπε χαρακτηριστικά.

Να σου θυμίσουμε ότι μία μέρα πριν, το μεσημέρι της Τρίτης, καλεσμένος στο πλατό της ίδιας εκπομπής ο γνωστός χορογράφος είπε για την Κόνι Μεταξά:

"Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών, επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές" είπε χαρακτηριστικά ο χορογράφος.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ