Follow us

Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη | "Αν δεν είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει"

Η σπάνια εξομολόγηση για τη δικαστική της περιπέτεια (vid)

MissBloom TEAM
Πέμη Ζούνη NDP

Στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" της ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Πέμυ Ζούνη. Η γνωστή ηθοποιός που σπάνια παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις, μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για την "ακατονόμαστη" περιπέτεια που είχε πριν από μερικά χρόνια για την οποία οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Πέμυ Ζούνη | Παντρεύτηκε η κόρη της!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η αντιμετώπιση των media ήταν τόσο σκληρή, που θα μπορούσε να είχε προβεί σε αυτοκαταστροφικές ενέργειες αν δεν είχε την στήριξη των δικών της ανθρώπων.

"Πάντα παίρνω τις ευθύνες μου. Το λάθος μου ήταν ότι εμπιστεύτηκα κάποιον που δεν έπρεπε να εμπιστευτώ. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι σε δικαστική εξέλιξη. Ήταν έξω από τη δική μου σκέψη όλο αυτό, δεν πάει το μυαλό μου.

Όλο αυτό με τα media ήταν άθλιο. Αν δεν είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, ευτυχώς, για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Αυτό είναι άγριο πράγμα.

Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Επίσης, σε πολύ πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ.

Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με υποτίθεται ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησα, αυτό ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι. Πιο πάνω και από αυτά που συνέβησαν" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ