Follow us

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου | Ο 16χρονος γιος τους μεγάλωσε και είναι ίδιος με τη μητέρα του (pics)

Ο 16χρονος Αλέξανδρος Αθανασίου είναι φτυστός η Μαρία Σολωμού.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού, Μάριος Αθανασαίου NDP

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στόλισαν η Μαρία Σολωμού και ο γιος της, Αλέξανδρος. Η γνωστή ηθοποιός που έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον πρώην σύντροφό της Μάριο Αθανασίου, έχει αποκαλύψει ότι πλέον ο γιος της μένει με τον πατέρα του και επίσης ηθοποιό, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, έναν χρόνο πριν:

"Ογιος μου δεν θέλει να "πειραματιστεί” με το θέατρο. Δεν του αρέσει καθόλου. Ό,τι έχει να κάνει με τεχνολογία και Youtube του αρέσουν. Σε αυτήν την ηλικία θέλουν να γίνουν όλοι Youtubers. Ο γιος μου είναι 15 χρόνων τώρα. Μένει με τον μπαμπά του. Είναι μεγάλος και πήγε να μείνει με τον μπαμπά του".

Loading...

Οι δύο γονείς του έφηβου αγοριού διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και έχουν φυσικά σε απόλυτη προτεραιότητα το καλό του 16χρονου Αλέξανδρου.

Παλαιότερες κοινές φωτογραφίες τους, από το 2016

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου | Ο 16χρονος γιος τους μεγάλωσε και είναι ίδιος με τη μητέρα του (pics)
Mαρία Σολωμού

Μαμά και γιος λοιπόν αποφάσισαν να στολίσουν από νωρίς φέτος προκειμένου να μπουν σε χριστουγεννιάτικο mood, κάτι που φρόντισαν να μεταδώσουν και σε εμάς. Ενώ στόλιζαν, η Μαρία Σολωμού ζήτησε να ακούσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τον έφηβο γιο της να έχει διαφορετικά πλάνα.

Ετσι, εκείνος έβαλε να παίζει τραπ, με την ηθοποιό να γράφει με χιούμορ στα stories της "Η απόγνωση της μάνας". Αυτό που κέντρισε αμέσως την προσοχή μας δεν είναι άλλο από την τεράστια μεταξύ τους ομοιότητα, κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις από τα πλάνα παρακάτω:

Μαρία Σολωμού-γιος
Μαρία Σολωμού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ