Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | "Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming"

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στο πλατό της εκπομπής της.

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου και της εκπομπής "Love it" του Σκάϊ ήταν η Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τις καυστικές δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα plus size models.

Στη γενικότερη, και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν στο πλατό της εκπομπής για το body shaming, με αφορμή και τις σχετικές δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε "πάσα" για να εκφράσει ένα προσωπικό της βίωμα σχετικά με διάφορα σχόλια που έχει ακούσει κι εκείνη αναφορικά με την εμφάνιση και το ντύσιμό της.

Ιωάννα Μαλέσκου | Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

"Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου, το σώμα μου. Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Και με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι, για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα" ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

"Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες "όπα". Πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα", συνέχισε η παρουσιάστρια.

Άκου τις δηλώσεις της στο βίντεο (στο 4:57).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ