Follow us

Ρούλα Ρέβη | "Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη"

"Δέχομαι συνεχώς αρνητικά σχόλια για την ηλικία μου".

Η Ρούλα Ρέβη εξομολογήθηκε το bullying που έχει δεχθεί - και εξακολουθεί να δέχεται ακόμα και μέχρι σήμερα - αναφορικά με την ηλικιακή της διαφορά με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη", η δημοφιλής φωτογράφος αναφέρθηκε σε όλα τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για την ηλικία της.

Αποστόλης Τότσικας & Ρούλα Ρέβη | Βόλτα στα μαγαζιά μαζί με τα παιδιά τους

"Το bullying για την διαφορά ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμα. Και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ό,τι κι αν λες κατά του bullying και υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει αυτό το χτικιό μέσα σου, θα σου βγει η κακία. Μου έτυχε να ακούσω μια γυναίκα δημοσιογράφο, επώνυμη να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα", δήλωσε η Ρούλα Ρέβη.

Δεν παρέλειψε όμως στη συνέχεια να αναφερθεί και σε ένα περιστατικό που την ενόχλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show.

"Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε, γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα μου ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, απαιτώ σεβασμο. Ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι", εξήγησε.

Δες περισσότερα στο βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ