Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο θέατρο για τη σύντροφό του, η Josephine δηλώνει full in love & όλα τα νέα

Η Μαίρη Συνατσάκη σε διένεξη με άγνωστο άντρα μέσα στη μέση του δρόμου, καρέ- καρέ η "διάσωση" της Βανδή από τον Μουτσινά για να αποφύγει τις κάμερες & ο Δημήτρης Τσίκλης για το gay φιλί στις "Άγριες Μέλισσες".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο θέατρο για την αγαπημένη του: "Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός"

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση "Οι Άθικτοι" το βράδυ της Τετάρτης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε το παρών, προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

"Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα", είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Josephine δηλώνει full in love! Η αποκάλυψη πίσω από την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι

Καλεσμένη στην παρεά του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Josephine στην εκπομπή "The 2night show". Η νεαρή pop τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον αδικοχαμένο φίλο και συνεργάτη της Mad Clip, αλλά και στην -μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- προσωπική της ζωή.

Αρχικά, το τραγούδι "Fimi" ήρθε στην κουβέντα τους με την Josephine να μίλα με λόγια καρδιάς για τον Mad Clip: "Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση. Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαίρη Συνατσάκη | Η διένεξη με άγνωστο άντρα μέσα στη μέση του δρόμου: "Είσαι τρελή;"

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο περιστατικό, στην κυριλεξία μέσα στη μέση του δρόμου. Η ίδια είναι μία ιδιαίτερα ενεργή χρήστης των κοινωνικών δικτύων και θέλησε να καταγγείλει μπροστά στους 743 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα συνέβησαν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία σειρά από stories, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε πως παρατήρησε έναν άντρα να βιντεοσκοπεί στον δρόμο μία κοπέλα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει αλλά ούτε και να συναινεί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια από τη πλευρά της, αντέδρασε και αντιμετώπισε τον άντρα. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα ο άντρας να σταματήσει την καταγραφή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Καρέ- καρέ η "διάσωση" της Βανδή από τον Μουτσινά για να αποφύγει τις κάμερες

Στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου "Μουσούρη" βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Τρίτης, στηρίζοντας τον συνεργάτη της, Σταμάτη Φασουλή, που για τρίτη χρόνια βρίσκονται στην επιτροπή του Just The Two Of Us.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα πολυσυζητημένα πλάνα της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή φάνηκε να θέλει να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και για αυτό μπήκε... μπροστά ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος έκανε εκείνη τη στιγμή δηλώσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Δημήτρης Τσίκλης για το gay φιλί στις "Άγριες Μέλισσες"

Στο "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Τσίκλης που συμμετέχει φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες”. Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς είδαμε ένα το φιλί μεταξύ του Λευτέρη και του Άρη και ο νεαρός ηθοποιός ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για αυτή την εμπειρία.

Πότε έμαθε για τη συγκεκριμένη σκηνή; "Ήξερα εξαρχής ότι μάλλον θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Το βλέπαμε. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια” είπε αρχικά ο ηθοποιός και συμπληρώνοντας τα σχόλια του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το γεγονός ότι η τηλεόραση μέχρι τώρα ήταν αρκετά συντηρητική υποστήριξε: "Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα αποβάλλει την ομοφοβία [..]

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags