Follow us

Πασχάλης | Με φωνάζουν μέχρι σήμερα "στιγμιαίο λάθος"

"Η Αλίκη είναι μια έξυπνη γυναίκα. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου".

MissBloom TEAM
Πασχάλης NDP

Στο "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένος ο Πασχάλης την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την πολύκροτη υπόθεση της εξωσυζυγικής του σχέσης με την Ουρανία Τουτουντζή που είχε απασχολήσει κατά κόρον τα ελληνικά media πριν από σχεδόν 11 χρόνια.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη viral πια χαρακτηριστική φράση "στιγμιαίο λάθος" μετά από σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, με τον ίδιο να παραδέχεται πως πρόκειται για μια έκφραση που τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

"Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Μία στιγμή επιπολαιότητας. Στιγμή. Ονομάστηκε και στιγμιαίο λάθος, όχι φυσικά το παιδί, η στιγμή. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος η συνεύρεση, δεν είπα "στιγμιαίο λάθος" το παιδί, που το βάφτισαν οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή.

Αυτό ήταν της εποχής εκείνης, της κακής δημοσιογραφίας. Ήταν πραγματικά μία στιγμή που δεν την μέτρησα σωστά. Ήταν μία στιγμιαία επιπολαιότητα, ρε παιδί μου. Αυτό βαφτίστηκε έτσι, "στιγμιαίο λάθος", και μέχρι σήμερα με ακολουθεί, αν είναι δυνατόν. Για ποιον λόγο; Επειδή είπα ότι ήταν ένα λάθος μου η συνεύρεση αυτή; Τι δεν καταλαβαίνω καλά;"

Μετά τη συνεύρεση, συνέβησαν πολλά πράγματα. Δεκαπέντε χρόνια μιλάμε για αυτό".

Τέλος, για τη σύζυγό του και δικηγόρο Αλίκη, είπε:

Ήθελα μια γυναίκα έξυπνη, όχι να την κάνω ό,τι θέλω. Να έχω αντίλογο. Την βρήκα και δεν την αφήνω. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Η Αλίκη με βοήθησε πάρα πολύ στο επικοινωνιακό μου και στο να μιλάω την ελληνική γλώσσα γιατί δεν πήγα στις ανώτερες τάξεις, δεν είχα την ανώτερη μόρφωση.

Πασχάλης | Με φωνάζουν μέχρι σήμερα "Στιγμιαίο λάθος"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ