Follow us

Κρατερός Κατσούλης | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το διαζύγιο (vid)

Η αποκάλυψη του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Κρατερός Κατσούλης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη” και τη Δήμητρα Καλφούντζου παραχώρησε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και το αν του λείπει η τηλεόραση, αλλά και στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με τα παιδιά του.

"Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική. Ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Όταν κάνεις μεγαλύτερος παιδιά λες ότι τώρα ξέρω περισσότερα. Αν τα έχεις κάνει μικρότερος λες πως όταν μεγαλώσουν θα είμαστε πιο κοντά.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να είναι ευτυχής και ευγνώμων που έκανε παιδιά. Αυτό που λέω και στα δυο παιδιά μου είναι "σας αγαπάω και τους δύο έτσι κι αλλιώς”. Ο Αρίωνας μού επέτρεψε να τον γνωρίσω και να έρθουμε πιο κοντά μετά τα 2. Μέχρι τότε ήμουν μια "ιδέα”. Με το που αρχίσαμε να γνωριζόμαστε έγιναν φοβερά άλματα στη σχέση μας".

Κρατερός Κατσούλης | "Πρέπει να αφήνουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά"

Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει 15 κιλά χάρη στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί.

"Έχω χάσει περίπου 15 κιλά, κάνω διατροφή και γυμναστική. Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα κιλά, πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο τι θα κάνουμε για να νιώσουμε πιο όμορφα. Ο επαγγελματικός χώρος που δημιούργησα είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού. Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου ως μέσο, μου λείπουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα. Η τηλεόραση με μια εκπομπή εκτός πρωινής ζώνης φυσικά και με ενδιαφέρει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ