Follow us

Γνωστός ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" παντρεύεται στα 62 του (vid)

Το bachelor party με αλεξίπτωτα και η αντίδραση του γιου του.

MissBloom TEAM
Άγριες Μέλισσες @agriesmelisses.ant1tv

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκε ο Γιώργος Σουξές το πρωί της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή του Mega "Mega Καλημέρα". Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος παίζει στην παράσταση "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" ενώ τον βλέπουμε και τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", μίλησε και για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον Αύγουστο οι δυο τους θα παντρευτούν.

Χαρακτηριστικά, είπε:

"Η σύντροφός μου είναι η μοναδική. Εκείνη μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί, εγώ δεν τόλμησα και είπα "κοίτα να δεις τώρα. Θέλει να είμαστε μαζί και μου το είπε”. Η σύντροφός μου δε με έχει δει να παίζω ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση, απλά ξέρει τι δουλειά κάνω. Λόγω της δουλειάς της δεν με έχει δει ποτέ, δεν με αγάπησε επειδή είμαι πάνω στην σκηνή και με χτυπάνε τα φώτα.

Αυτό που έχουμε συμφωνήσει ο γάμος να γίνει στις 27 Αυγούστου. Εγώ είχα διάφορα στο μυαλό μου και ήθελα να κάνω, λέγαμε με τους φίλους μου να πάμε να πέσουμε με αλεξίπτωτα, κάτι σαν bachelor party και αυτή μου είπε "Τα θέματα του γάμου θα τα συζητάς μαζί μου, εγώ θέλω, εγώ εσύ τα παιδιά και οι μάρτυρες. Μου είπε κιόλας δε θέλω γελοιότητες”.

Ο γιος μου κάπου το διάβασε και μου λέει "παντρεύεσαι;”. Του μίλησα του άρεσε αυτό που του είπα και τώρα περιμένει να την γνωρίσει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ