Follow us

Στηβ Μιλάτος | "Το πρόβλημα στην εκπομπή ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος, όχι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου"

"Ξέρω τις δουλειές που έχει κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν της Ηλιάνας που δεν υπάρχουν".

MissBloom TEAM
Σταματόπουλος Σπυροπούλου NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brothe ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο που συνεργάζονταν στον Alpha, αλλά και για το GNTM.

Νικολέττα Ράλλη | ''Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε δύναμη επειδή είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;''

Όσον αφορά την πρώτη είπε:

"Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη και υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η Κωνσταντίνα στο τέλος, ότι το πρόβλημα ήταν ο κύριος Σταματόπουλος. Όταν ο άλλος σε αποκόβει και είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής, πώς θα μπορέσεις να παρουσιάσεις πτυχές του εαυτού σου και να μιλήσεις πιο καθαρά; Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ξεκάθαρα όχι".

Για την Ισμήνη παπαβλασοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε:

"Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω και τις δουλειές που έχει κάνει. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα, κάνει για τον χώρο, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις. Αν βαρεθεί ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, ευχαρίστως να πάω στη θέση του. Είναι κάτι που το ξέρω και μου αρέσει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ