Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου και οι λόγοι που είπε το "ναι" στον Κωστή Μαραβέγια

"Είναι ένα θαύμα να έχει κανείς έναν Κωστή στην ζωή του".

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου

Καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η 34χρονη ηθοποιός που στις 11 Οκτώβρη παντρεύτηκε τον Κωστή Μαραβέγια με πολιτικό γάμο στην Ύδρα, μίλησε για την πρόταση γάμου, αλλά και για όλους εκείνους τους λόγους που την έκαναν να πει το "ναι" στον ερμηνευτή.

Loading...

"Η πρόταση γάμου έγινε πολύ σύντομα σε σχέση με το πότε έγινε ο γάμος. Το αστείο ήταν ότι έγινε απόγευμα και ήμασταν διακοπές. Ξύπνησα από ένα πολύ άσχημο όνειρο. Είδα ένα άσχημο όνειρο, πολύ απαίσιο όνειρο. Και μου κάνει " μερικές φορές στη ζωή όταν βλέπεις ένα κακό όνειρο, γίνεται το αντίθετο".

Και εγώ ήμουν: "Δεν άκουσες τι σου είπα; Θα γίνει κάτι πάρα πολύ κακό”. Πήγαμε σε ένα σπίτι φίλων κι ο Κωστής μου είπε "έλα να χορέψουμε”. Κι εγώ του είπα "πας καλά;”. Μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε η πρόταση γάμου και ήταν πολύ ωραίο, δεν θα αποκαλύψω άλλες λεπτομέρειες αλλά ήταν πολύ ωραίο".

Εγώ τον Κωστή τον παντρεύτηκα γιατί είναι ο πιο γλυκός, καλός και ταλαντούχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Με κάνει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ και πάντα μου άρεσε και τον αγαπώ βαθειά. Είναι ένα θαύμα να έχει κανείς έναν Κωστή στην ζωή του".

Τόνια Σωτηροπούλου | Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου και οι λόγοι που είπε το "ναι" στον Κωστή Μαραβέγια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ