Follow us

Κώστας Τσουρός | "Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;"

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη NDP

Ένα περιστατικό που της συνέβη με έναν άντρα στη μέση του δρόμου μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη με τους followers της το βράδυ της Τετάρτης 10/11.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και YouTuber συνειδητοποίησε ότι ενώ περπατούσε, εκείνος τραβούσε βίντεο εν αγνοία της μια κοπέλα, με την 36χρονη να του κάνει παρατήρηση.

Συγκεκριμένα, είπε:

"Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν.

Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: "Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών; "Ούτε καν! Τι; είσαι τρελή!" μου είπε.

Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα. Δεν λέω να πλακωθούμε στις μπουνιές, λέω απλά να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το me too movement και την όλη αυτή την ανοιχτή συζήτηση που γίνεται γι'αυτά τα θέματα, δεν ταράχτηκα καθόλου γυρνώντας να του μιλήσω, δεν άρχισα να τρέμω και τέτοια πράγματα που μου συνέβαιναν παλιότερα σε αντίστοιχα περιστατικά".

Μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα” λοιπόν ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε τη διαφωνεία του με την κίνηση της Μαίρης Συνατσάκη, λέγοντας:

"Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω.

Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται; Με ποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε κάποιον; Καταλαβαίνω ότι η Μαίρη έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα, βγαίνει συνέχεια λέει λέει λέει και όλοι έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, αλλά όπως αυτός δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει βίντεο την κοπέλα όποια και αν είναι αυτή, έτσι και η Μαίρη δεν έχει το δικαίωμα να του ζητήσει το κινητό του για να σβήσει το βίντεο".

Προς απάντηση στον δημοσιογράφο, η Μαίρη Συνατσάκη είπε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

"Θεέ μου, μια νέα κόντρα μόλις ξέσπασε. Παρ΄ όλα αυτά θα απαντήσω.

Ξύπνησα λοιπόν και εγώ και είδα ότι σχολιάστηκε το story time που ανέβασα εδώ στα ταπεινά μου stories, στην τηλεόραση και διαφώνησε ο Κώστας Τσουρός. Θέλω να απαντήσω, όχι γιατί είναι άλλη μια κόντρα στη showbiz, είναι πολύ προβληματικό να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που διαφωνούν σαν ότι έχουν μια τεράστια προσωπική κόντρα.

Απλά είναι ότι τσακωνόμαστε, δεν είναι κόντρα, δεν είναι ότι έχω κόντρα με τον Κώστα Τσουρό, δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω κάποια κόντρα μαζί του.

Θα απαντήσω σε αυτό γιατί ο Κώστας Τσουρός σε αυτά που λέει θα μπορούσε να είναι ο θείος σου, ο μπαμπάς σου, ο αδερφός σου, το αγόρι σου, που θα απαντούσε σε σένα αντίστοιχα αν εχθές το βράδυ γυρνούσες και του έλεγες "άκου να δεις τι μου συνέβη σήμερα στον δρόμο". Αυτή είναι μια σειρά από επιχειρήματα που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και εσύ στη ζωή σου

Θα ήθελα ξεκινώντας να πω ότι όταν σχολιάζουμε κάτι, καλό είναι να το έχουμε δει ολόκληρο γιατί ξεκίνησα αυτό το storytime χθες λέγοντας ότι παρατήρησα έναν άνθρωπο να κρατά περίεργα το κινητό του προς εμένα, νομίζοντας δηλαδή ότι βγάζει εμένα βίντεο.

Γι΄αυτό τον λόγο κοντοστάθηκα, γύρισα πίσω και κοίταξα, για να μπορέσω να καταλάβω όντως αν ήταν εκείνη τη στιγμή στην κάμερα του κινητού του και είχα δίκιο σε αυτό που σκέφτηκα ή όχι. Και τι είδα; Είδα να βγάζει μια άλλη κοπέλα. Οπότε, επιβεβαιώθηκε μέσα μου ότι και εμένα έβγαλε βίντεο και μια άλλη κοπέλα.

Και τώρα ερχόμαστε στο θέμα ανθρώπινα δικαιώματα και ατομικά δικαιώματα και προσωπικά δικαιώματα. Με ποιο δικαίωμα ζητάω τον λόγο από έναν άνθρωπο; Με το αντίστοιχο δικαίωμα που πήρε αυτός επάνω μου και χρησιμοποίησε το σώμα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για να βγάλει ένα βίντεο το οποίο δε ξέρω και τι χρήση θα του κάνει και δεν το έκανε μόνο σε μένα το έκανε και σε μια άλλη κοπέλα.

Αυτό, επειδή είναι παραβιαστικό μου δίνει το δικαίωμα να ζητήσω τον λόγο. Δε ξέρω πως ακριβώς αυτό "το τον έξω ξαναδεί, τον έχω ξαναπαρατηρήσει”, δε ξέρω πως θα μπορούσα να έχω αυτή τη πληροφορία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκτός αν ήταν γείτονάς μου και τον έβλεπα συνέχεια να κάνει κάτι τέτοιο. Το παρατήρησα μια σε 'μένα και το παρατήρησα μια και στην άλλη κοπέλα που πέρασε αμέσως μετά από 'μένα. Δυο παρατηρήσεις μου φαίνονται αρκετές απλά και μόνο εμένα να είχα παρατηρήσει να βγάζει βίντεο θεωρώ θα ήταν αρκετό.

Είναι όμως η αλήθεια κάπου στη μέση; Αυτό πραγματικά θα το αφήσω σε εσάς να το σκεφτείτε. Θα απαντήσω και σε αυτό το κομμάτι. Σχεδόν ενοχικά, είπα χθες στο story time μου τρεις φορές συγγνώμη. "Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη κύριε" , στον πληθυντικό, "θέλετε να σταματήσετε να καταγράφετε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση στο κινητό σας;" Οπότε δε ξέρω πόσο πιο ευγενικά μπορώ να κρατήσω την αίσθηση του καλού παιδιού και καλού κοριτσιού και καλής ταπεινής γυναίκας αλλά το έκανα πάντως. Γιατί είμαι έτσι προγραμματισμένη από την κοινωνία. Στον πληθυντικό με πάρα πολλά συγγνώμη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ