Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στην κουζίνα, η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του & όλα τα νέα

Χείμαρρος η Ελένη Πετρουλάκη στην Ελένη Μενεγάκη - "Αν είχα μπροστά μου την Kim Kardashian, θα τη χαστούκιζα", ο Στέλιος Λεγάκης μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Τζένη Καζάκου & η Ναταλί Κάκκαβα στο πλευρό του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τη φωτογραφία που προκάλεσε αρνητικά σχόλια.

MissBloom TEAM
yupiii

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του - Τι απάντησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου;

Η Ελένη Μενεγάκη σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στην κουζίνα, η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του & όλα τα νέα

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν ο Χρήστος Μάστορας. Ο frontman των "Μελισσών" παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξης στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ μεταξύ άλλων συζήτησαν για την καταγωγή του αλλά και για τα μελλοντικά προσωπικά του σχέδια.

Αρχικά, ο Χρήστος Μάστορας κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο και σε αρκετά νεαρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα. Ο τραγουδιστής περιέγραψε αναλυτικά τις αναμνήσεις αυτές, λέγοντας πως παρόλο που εκείνος δεν είχε δεχτεί ρατσισμό, τα πράγματα ήταν δύσκολα για άλλους ανθρώπους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ναταλί Κάκκαβα στο πλευρό του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τη φωτογραφία που προκάλεσε αρνητικά σχόλια

Γκουντάρας Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήρθαν αντιμέτωποι με τον αρνητικό σχολιασμό των διαδικτυακών τους φίλων, μετά από την ανάρτηση που έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής. Συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα απαθανάτισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα μέσα στο νοσοκομείο αφότου έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, με τον ίδιο να δημοσιεύει τη φωτογραφία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Στέλιος Λεγάκης μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Τζένη Καζάκου - Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

Στέλιος Λεγάκης

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Λεγάκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα γύρω από το όνομά του, μεταξύ αυτών και ο χωρισμός του από την Τζένη Καζάκου.

Αρχικά, ο Στέλιος Λεγάκης παραδέχτηκε πως δεν τον έχουν πλησιάσει από την Acun Media, ωστόσο δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο να πάει στο "Survivor": "Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Από θέμα αθλητικότητας θα μπορούσαν να πάω, και από θέμα χαρακτήρα πιστεύω ότι θα μπορούσα να αντέξω, τώρα βέβαια έξω από τον χορό όλοι καλά τα λέμε. Δεν μπορείς να ξέρεις αλλά είμαι θετικός".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χείμαρρος η Ελένη Πετρουλάκη στην Ελένη Μενεγάκη - "Αν είχα μπροστά μου την Kim Kardashian, θα τη χαστούκιζα"

Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Η αγαπημένη γυμνάστρια βρέθηκε μετά από καιρό στην "Ελένη” και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, την οικογένειά της και τα παιδιά της, αλλά και τα κοινωνικά μηνύματα που περνά μέσα από την ενασχόληση της με τη γυμναστική όλα αυτά τα χρόνια τονίζοντας το πόσο σημαντικά είναι τα υγιή πρότυπα ομορφιάς που πρέπει να προβάλλονται.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στην κουζίνα με τον Γιώργο Παπακώστα & τον Σάββα Πούμπουρα

Ελένη Μενεγάκη

Ένα πολύ αστείο στιγμιότυπο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής "Ελένη” στο Mega, όταν η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Παπακώστα για να φτιάξουν τη σημερινή συνταγή.

Λέγοντας ο Γιώργος Παπακώστας πως θα δείξει βήμα-βήμα τη συνταγή, είπε αστειευόμενος την ατάκα "Step by step, oh baby...” που αποτελεί στίχος από το ομώνυμο τραγούδι των New Kids On the Block. Η Ελένη Μενεγάκη θέλοντας να κάνει την ερώτησή της μπερδεύτηκε λέγοντας στον αέρα: "Αυτό το step by step, oh baby” με τον αγαπημένο σεφ και τον παρουσιαστή να γελάνε και την ίδια να σπεύδει να το διορθώσει: "Τι λέω μωρέ; Αυτή η συνταγή πως λέγεται;”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ