Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Στην εγκυμοσύνη μου είπαν "ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου"

"Μου έλεγαν ότι έχω παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη NDP

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μαμά, πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη. Να θυμίσουμε ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 17 Οκτωβρίου.

Σε απόσπασμα από τη συνέντευξη αυτή λοιπόν που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/11) στην εκπομπή "Μega Καλημέρα”, ακούμε ότι η εντυπωσιακή performer δέχθηκε και μερικά αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, είπε:

Κάποια στιγμή άρχισα να έχω κάποιες εκλάμψεις. Έπιανα τη γάτα μας σαν να ήταν μωράκι. Κοιτούσα πλέον με άλλο μάτι τα παιδάκια. Δεν είναι όμως ότι άναψε ένας διακόπτης ξαφνικά. Αισθάνθηκα ότι ήθελα να κάνω αυτό το βήμα πολύ συνειδητά, το ίδιο και ο Βαγγέλης. Δεν έτυχε απλά. Είμαι πολύ τυχερή γιατί με το που το σκέφτηκα έγινε.

Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δε μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα σε γυναίκα. Δε μπορεί το 2021 μια γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε δουλειά ή να τη ρωτούν υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά.

Δε μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν θελήσει να κάνει οικογένεια. Είναι λάθος αυτό που γίνεται. Το τι σχόλια μου έστελναν όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου με την εγκυμοσύνη δε μπορώ να στο περιγράψω. Μου έγραφαν, "ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου”.

Στον 5ο μήνα μου έλεγαν, "πως θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες”, έφτασα να μου πουν ότι έχω παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου".

Κατερίνα Στικούδη | Στην εγκυμοσύνη μου είπαν "ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ